Ant-Man 3'ten Hem Görsel Bir Şölen Sunan Hem de Beyin Yakan Yeni Fragman Geldi [Video]

27
4
1
0
0
Şubat ayında vizyona girecek Ant-Man and the Wasp: Quantumania için yeni bir fragman yayınlandı. Yeni fragman, filmle ilgili daha fazla detay bilgi sahibi olmamızı sağlıyor.

Marvel Sinematik Evreni için bir süredir yeni bir filmin çalışmaları devam ediyor. Bu film, aslında yıllar önce tanıştığımız "Ant-Man and the Wasp"in devamı niteliğinde olan "Ant-Man and the Wasp: Quantumania". 31. Marvel filmi olan Ant-Man and the Wasp: Quantumania, boyut değiştirebilen Scott Lang isimli süper kahramanın üçüncü solo filmi olarak karşımıza çıkacak.

Filmin başlangıç noktası, Scott Lang'ın kızı Cassie'nin kuantum evrenine gönderdiği sinyal. İşte bu sinyal, Cassie'nin babası Scott Lang, ortağı olan Hope van Dyne ve Dyne'ın ebeveynlerini yepyeni bir maceraya sürükleyecek. Süper kahramanımız, filmde kötü karakter Fatih Kang ve MODOK ile mücadele etmek zorunda kalacak.

17 Şubat'ta vizyona girecek!

Ant-Man and the Wasp:Quantumania

Paylaşılan yeni fragmanda yer alan bilgiye göre Ant-Man and the Wasp: Quantumania, 17 Şubat'ta vizyona girecek. Filmin ilerleyen dönemlerde Disney+ üzerinden de servis edilmesi bekleniyor. Ancak bunun ne zaman gerçekleşeceğine ilişkin net bir açıklama yok.

Yaklaşık 2 saat uzunluğunda olması beklenen filmde Paul Rudd'u Scott Lang, Kathryn Newton'u ise Cassie rolünde göreceğiz. Evangeline Lilly, Michelle Pfeiffer, Samuel L. Jackson, Tony McCarthy ve Jonathan Majors gibi isimler de filmin kadrosunda yer alacak.

Ant-Man and the Wasp: Quantumania'nın yeni fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz:

Ant-Man 3'ün ilk fragmanı

Marvel Sinematik Evrenini kuantum boyutu ile birleştirecek ve çoklu evrenlerin kapısını sonuna kadar açacak film olan Ant-Man and Wasp: Quantumania’nın fragmanına göz attığımızda pek çok detayı fark ediyoruz. Bunlardan ilki Scott Lang’in kızı Cassie’nin çizgi romanlardan tanıtığımız Stinger olarak bu evrene dahil olması. Wasp ile hemen hemen aynı kostüme sahip olan Stinger, Young Avengers’ın önemli üyelerinden birisi olarak dikkat çekiyor. Ayrıca diğer yapımlarda Stinger’a ek olarak She-Hulk, Iron Heart (Black Panther: Wakanda Forever) ve Kate Bishop’ın (Hawkeye) da görülmesi yakın bir gelecekte Young Avengers’ın kuruluşuna şahit olabileceğimizi de gösteriyor.

Fragmanda ayrıca ilk olarak Loki dizisinde gördüğümüz Fatih Kang’ı da (Kang the Conqueror) net bir şekilde görüyoruz. Bu da Kang’ın Marvel Sinematik Evreni’ne bu film ile dahil olacağını bize gösteriyor. Ayrıca fragmanın son sahnelerinde Kang’ın Ant-Man’e “Eğer bana yardım edersen sizi evinize gönderebilirim ve sana daha çok zaman verebilirim.” dediğini duyuyoruz. Bu noktada Ant-Man’in Kang’ı kuantum evreninden çıkaracağı ve ölümünü erteleyeceği düşünülüyor. Ayrıca fragmanda Cassie’nin yaptığı bir cihaz yüzünden karakterlerimiz kuantum evrenine çekiliyor ve buradan çıkmak için bir yol arıyorlar.

Filmde ayrıca Bill Murray’in de rol alacağı bu fragman ile kesinleşmiş oluyor. Krylar karakterini canlandıracağı iddia edilen Murray’in hangi rolde olacağı ise henüz açıklanmadı. Ancak eğer iddialar doğruysa Krylar karakterini yakında açıklanması beklenen World War Hulk filminde de görebiliriz. Kendisi Hulk türünün evi olan Sakaar’daki bir savaş lordu olarak çizgi romanlarda yer edinmişti.

Hakkında şu anda onlarca teori bulunan Ant-Man and Wasp: Quantumania, 17 Şubat 2023, yani 5. fazın ilk filmi olan Black Panther: Wakanda Forever’dan tam 4 ay sonra vizyona girecek.

27
4
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
27
4
1
0
0