Aquaman'in Krallığı Atlantis, Fortnite'a Geldi

49
6
4
3
2
Temmuz ayında Aquaman'in kostümünü yayınlayan ancak kendisine bir ev vermeyen Fortnite, haritasına Atlantis'i de ekledi. Atlantis, Coral Castle ismiyle Fortnite haritasındaki yerini aldı.

Son aylarda yepyeni içeriklere kavuşan Fortnite, oyunculara sürekli yeni mekanlar ve içerikler sunmaya hız kesmeden devam ediyor. Epic Games tarafından geliştirilen oyun, son olarak Aquaman'in memleketi Atlantis'i bünyesine kattı. Ancak Atlantis, oyunda kendi ismiyle değil farklı bir isimle yer aldı.

'Coral Castle' ismiyle haritada yerini alan Fortnite mekanı, bünyesinde pek çok antik heykele ve mimari yapıya ev sahipliği yapıyor. Bu yapıların birçoğunun etrafında mercanlar bulunuyor. Yapılar, yosunla kaplı bir şekilde oyuncuların içindekilerini keşfetmelerini bekliyor.

Atlantis artık Fortnite'ta:

fortnite

Her bir tarafı şelalelerle çevrili olan Coral Castle, ortasında bir adet kocaman bir yapıyı bulunduruyor. Bu yapının içinde tahmin edilebileceği gibi birkaç sandık ve çeşitli geçitlerde birkaç sır bulunuyor. Fortnite haritasına yeni eklenen Coral Castle, Sweaty Sands'in kuzeyinde bulunuyor.

Elbette adalarla kaplı olan bir haritada Fortnite oyuncuları uzun zamandır bir sualtı şehrinin çıkış yapmasını bekliyordu. Bununla birlikte geçtiğimiz temmuz ayında oyuna eklenen Aquaman kostümü, oyuna bir sualtı şehrinin geleceğine dair en büyük ipucuydu. Ayrıca oyunun verilerine ulaşmayı başaran birkaç kişi de Atlantis'in oyuna ekleneceğine dair birkaç ipucuyla karşılaşmıştı.

fortnite

Fortnite, içinde bulunduğumuz yaz aylarını oldukça dolu geçirmeye devam ediyor. Oyun, haziran ayında efsane yönetmen Christopher Nolan'ın filmlerine ev sahipliğini yapmış ve erken erişimden çıkmıştı. Bunun ardından oyun ünlü isimlerin katıldığı yeni partilere de ev sahipliği yapmıştı.

Oyuna gelmesi merakla beklenen arabalarsa geçtiğimiz günlerde Epic Games tarafından yapılan açıklamayla birlikte birkaç hafta ertelenmişti. Epic Games, oyunun arabalara kavuşacağı tarih hakkında kesin bir bilgi vermemişti. Ancak bu yaz bitmeden arabaların da oyuna eklenmiş olduğunu görebiliriz.

Kaynak : https://www.pcgamesn.com/fortnite/atlantis
49
6
4
3
2
Emoji İle Tepki Ver
49
6
4
3
2