Lady Gaga ve Ariana Grande, Fortnite'ta Konser Vermeye Hazırlanıyor

66
20
8
4
3
Travis Scott ile olduğu gibi yeni canlı konser etkinlikleri düzenlemeye hazırlanan Fortnite'ta konser verecek yeni isimler belli oldu. Dünyaca ünlü şarkıcılar Ariana Grande ve Lady Gaga, sırasıyla ekim ve aralık ayında Fortnite'ın online etkinliğine katılacak.

Günümüzün en popüler oyunlarından Fortnite, oyuncularla etkileşimini artırmak ve yeni oyuncular çekmek adına farklı etkinlikler düzenlemeye devam ediyor. Hatırlayacak olursanız Fortnite geçtiğimiz sene Travis Scott ile canlı konser etkinliği düzenlemiş, bu etkinliği izleyenlerin sayısı 12 milyonu geçmişti.

Reddit'te Fortnite ile ilgili bilgileri önceden sızdıran bir kullanıcının paylaştığı verilere göre Fortnite, önümüzdeki dönemde Lady Gaga ve Ariana Grande ile birlikte yeni etkinlikler düzenlemeyi planlıyor. Sitede yer alan bilgilere göre bu etkinlikle birlikte Fortnite'a bir de Stranger Things benzeri bir mod da dahil edilecek. 

Oyuna Justice League ve Suicide Squad'dan karakterler dahil edilecek

Lady Gaga Ariana Grande fortnite

Sızdırılan bilgilere göre Fortnite, ekim ayında oyuncularıyla birlikte gerçekleştireceği etkinlikle öncelikle Ariana Grande'yi ağırlayacak. Aralık ayında yapılacak Party Royale etkinliğinde ise dünyaca ünlü şarkıcı Lady Gaga sahne alacak.

Tüm platformlarda milyonlarca oyuncuya sahip Fortnite'ın ilerleyen zamanlarda oyunca Justice League ve Suicide Squad'dan karakterler de eklemesi bekleniyor. Oyun, aynı zamanda söylentilere göre ilerleyen zamanda haritada bir anda canavarların belirdiği, Stranger Things temalı Upside Down adında yeni bir moda sahip olacak. 

Kaynak : https://www.pcgamer.com/ariana-grande-lady-gaga-and-naruto-are-coming-to-fortnite/
66
20
8
4
3
Emoji İle Tepki Ver
66
20
8
4
3