Birinci Dünya Savaşı Temalı Savaş Oyunu Tannenberg, PlayStation 4 İçin Yayınlandı

31
8
3
2
2
Verdun'u geliştiren ekibin bir diğer oyunu olan ve halihazırda Steam'de satılan Tannenberg, bugün PlayStation 4 oyuncularıyla buluştu. Oyun, 89 TL'lik fiyat etiketiyle satışa sunuldu.

PlayStation oyun konsollarında gerçekçi bir savaş deneyimi yaşamak isteyenler ancak PC'deki örnekler kadar iyi oyunlarla karşılaşamayanlar artık üzülmesin. Daha önce Verdun isimli oyunun geliştiricisi M2H ve Blackmill Games, Birinci Dünya Savaşı temalı yeni oyunları Tannenberg'i bugün PlayStation 4 için yayınladı.

PlayStation 4 oyun konsolu için yayınlanan Tannenberg, oyunculara Verdun'dan da tanıdık olduğumuz savaş atmosferini yaşatacak. Oyuncular, fazlasıyla büyük haritalarda toplamda 40 kişilik savaşlarda yer alacaklar. Bununla birlikte PlayStation 4 Pro konsoluna sahip olanlar oyunu çok daha yüksek çözünürlükte ve daha iyi grafiklerde oynayabilecekler.

Tannenberg nasıl bir oyun?

tannenberg

Tannenberg'de bulunan ana oyun modu, 40 farklı oyuncunun savaş alanındaki farklı bölgeleri ele geçirmelerini ve kontrolü sağlamalarını amaçlayacak. Oyuncular, Rusya, Almanya, Avusturya-Macaristan, Romanya, Bulgaristan ve Letonya kuvvetlerinden oluşan bir ekibe katılabilecekler.

Oyun içinde bulunan her bir ekipte farklı teçhizatlara sahip çeşitli roller yer alacak. Diğer gerçekçi savaş oyunlarında da gördüğümüz rollere benzeyen bu roller, ekiplerin hem kendi aralarında hem de diğer ekiplerle bir uyum halinde hareket etmelerini gerektirecek. En iyi uyumu sağlayan takım da muhtemelen savaşın kazananı olacak.

tannenberg

PlayStation 4 oyun konsoluna bugün gelen Tannenberg, 2019'un şubat ayında Steam üzerinden de yayınlanmıştı. Oyun, bugüne kadar kullanıcılarda fazlasıyla olumlu yorum almayı başardı. Bununla birlikte geliştiricilerin bir diğer yapımı olan Verdun da aynı derecede olumlu yorumlar topladı.

Oyunu PlayStation 4 platformunda satın alacak oyuncular içinse kötü bir haberimiz var. Steam üzerinde normalde 39 TL'ye satılan (şu anda indirimli hali 19,50 TL) Tannenberg, PlayStation 4 mağazasında 89 TL'lik fiyat etiketiyle yer aldı. Hem Verdun'un hem de Tannenberg'in yer aldığı WW1 Game Series Bundle paketiyse 159 TL'den satışa çıktı.

Kaynak : https://blog.playstation.com/2020/07/24/wwi-multiplayer-shooter-tannenberg-launches-today-on-ps4/
31
8
3
2
2
Emoji İle Tepki Ver
31
8
3
2
2