Wakanda Forever: Black Panther’ın Bir Açık Dünya Oyununun Geliştirildiği İddia Edildi

17
3
2
0
0
Ortaya yeni çıkan bir iddiaya göre Marvel’ın sevilen süper kahramanlarından Black Panther’ın ana odak olduğu tek oyunculu ve açık dünya bir oyun geliştiriliyor.

Daha geçtiğimiz günlerde fragmanı yayınlanan, kanserden dolayı aramızdan ayrılan Chadwick Boseman’sız Black Panther: Wakanda Forever fragmanının ardından Marvel ve Black Panther hayranlarını sevindirecek yeni bir iddia ortaya çıktı.

Her ne kadar Marvel’ın (Spider-Man hariç) çıkardığı oyunlar şu ana kadar birer felaket olmuş olsa da (bkz. Marvel’s Avengers) ne zaman bir Marvel oyununun geleceği duyulsa insanlar heyecanlanıyor. Yeni bir iddiaya göre Black Panther’ın oyunu geliştiriliyor.

İddiaya göre Black Panther için geliştirilen oyun bir açık dünya oyunu olacak

İddia, bir oyun basını yazarı olan Jeff Grubb’dan geliyor. Eğer iddialar doğru ise şu anda geliştirilme aşamasında olan Black Panther oyununun kod adı ‘Project Rainier’. Grubb'a göre yeni Black Panther oyunu eski Monolith Productions (Shadow of Mordor’un yapımcısı) başkan yardımcısı Kevin Stephens tarafından yönetilecek ve EA tarafından yayınlanacak.

Oyun, önceki Kara Panter’in ölümünden sonra taç giyen yeni Kara Panter'i canlandırdığımız tek oyunculu bir proje olacak. Ancak oyunun hikâyesinin T’Chaka ve T’Challa’yı mı yoksa T’Challa’dan sonrasını mı konu alacağı şu an için belirsiz.

Oyun henüz geliştirme aşamasının çok erken safhalarında (o da eğer iddialar doğruysa), bu yüzden hakkında daha fazla şey öğrenmemiz biraz zaman alabilir. Marvel’ın önünde daha Wolverine projesi de var. Bakalım bizi ne gibi Marvel oyunları bekliyor, siz ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi yorumlarda bizlerle paylaşmayı lütfen unutmayın.

Kaynak : https://techraptor.net/gaming/news/rumor-black-panther-open-world-game-apparently-in-development
17
3
2
0
0
Emoji İle Tepki Ver
17
3
2
0
0