Blue Origin, Çocuklar İçin Uzay Temalı Animasyon Dizisi Çıkarıyor: Jeff Bezos da Görünecek!

5
0
0
0
0
Jeff Bezos'un uzay şirketi Blue Origin, çocuklar için yeni bir animasyon dizisi geliştirmek üzere eğlence şirketleri Genius Brand ve SMAC Entertainment ile ortaklık kurdu. Dizide Jeff Bezos ve geçtiğimiz yıl Blue Origin'le uzaya giden ünlü televizyon kişiliği Michael Strahan'ın da görüneceği aktarıldı.

Ticari uzay yolculukları konusundaki yarış hız kesmeden devam ediyor. Amazon’un kurucusu milyarder iş insanı Jeff Bezos’un uzay şirketi Blue Origin de uzaya turist göndermesiyle bu konuda en çok öne çıkanlardan. Ancak şimdi gelen haberler, şirketin bu sefer farklı bir konuda hamle yapacağını ortaya koydu.

Eğlence şirketleri Genius Brands, SMAC Productions ve Blue Origin’in uzay konulu bir animasyon için ortaklık kurduğu açıklandı. Dizinin isminin ise ‘Blue Origin Space Rangers’ olacağı ifade edildi.

Jeff Bezos da dizide yer alacak

Bir çocuk dizisi olacak Blue Origin Space Rangers, birçok farklı kültürden genç bir gruba odaklanacak. Yapımda ayrıca Blue Origin’in kurucusu Jeff Bezos’un da yer alacağı aktarılıyor. Bezos’un yanı sıra dev şirketle 2021 yılında uzaya giden ABD’li ünlü televizyon kişiliği Michael Strahan’ın da yapımda görüneceği gelen bilgiler arasında.

Genius Brands’in ortaklarından olan animasyon şirketi Mainframe Studios’un prodüksiyonunu üstleneceği yapımın, gelecekteki astronotlara ilham olacağı ifade edildi. SMAC’nin CEO’su Constance Schwartz-Morini de yaptığı açıklamalarda, “Geçen yıl arkadaşım ve iş ortağım Michael Strahan’ın bir astronot oluşunu izledim. Bu muazzam deneyim de geleceğin astronotlarına ilham olacak Blue Origin Space Rangers’ı yaratmamızı sağladı. Bu proje için Blue Origin ve Genius Brands’den daha iyi iki ortak düşünemezdik”

Yapımcı olarak göreceğimiz Genius Brands International CEO’su Andy Heyward da hayallerinin gerçekleştiğine vurgu yaparak projenin çocuklar ve ailelere uzayı keşfetmeye ve öğrenmeye olanak tanıyacağını belirtti ve benzersiz bir deneyim yaşatacağını ekledi. Blue Origins Space Rangers’ın çıkış tarihi gibi diğer detayları ise henüz paylaşılmadı.

Kaynak : https://variety.com/2022/tv/news/jeff-bezos-michael-strahan-blue-origin-space-rangers-1235457120/
5
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
5
0
0
0
0