Call of Duty: Modern Warfare için 1.05 Güncellemesi Yayınlandı

13
2
1
1
0
2019 yılının en beklenen oyunlarından biri olan Call of Duty: Modern Warfare, kullanıcıların beklentisini karşılayamamıştı. İçerisinde birçok hata barındıran ve kimi zamanlarda oynanışı etkileyecek çökmelere sebep olan CoD: Modern Warfare için 1.05 güncellemesi yayınlandı.

Yapımcılığını Infinity Ward'un üstlendiği Call of Duty serisi, ilk kez 2003 yılında hayatımıza girmişti. Birçok oyuncu tarafından fazlasıyla sevilen oyun serisine geçtiğimiz günlerde fazlasıyla beklenen bir oyun daha katıldı. 2019 yılının en çok beklenen oyunları arasında zirveye oynayan Call of Duty: Modern Warfare, yayınlandı yayınlanmasına ancak beraberinde birçok hata da getirdi.

Hayranlarının genelinde hayal kırıklığı yaratan Call of Duty: Modern Warfare, ilk aşamada beklentileri karşılayamamıştı. Oyundaki hatalar o kadar can sıkıcıydı ki PS4 ve Xbox One oyun konsollarını kullanan oyuncular, oyunu oynamaya çalıştıklarında oyun çöküyordu ve bağlantı sağlanamıyordu. Geliştirici şirket, bu hataları gideren 1.05 güncellemesini bugün itibarıyla dağıtmaya başladı.

Call of Duty: Modern Warfare güncelleme notları:

Call of Duty: Modern Warfare

  • Xbox One platformundaki çökme sorunu düzeltildi.
  • PlayStation 4 platformundaki çökme sorunu düzeltildi.
  • Roketatar ile olan öldürmelerde XP gelmeme sorunu düzeltildi.
  • Silah kamuflajlarındaki hatalar giderildi.
  • Çevrimiçi görev takibinin ilerlememesi sorunu çözüldü.

Güncelleme notlarının tamamı, Infinity Ward tarafından paylaşılmadı ancak çoğu PlayStation 4 kullanıcısı, güncellemeden sonra çökme sorunlarının giderildiğini açıkladı. Reddit'te başlık açan bir kullanıcı ise Camden Townhouse bölümünde çocuklara ateş edilemediğini belirtti yani gelen güncelleme sonrası silah çocuklara doğru çevrildiğinde ateş etme kabiliyeti yok oluyor.

Güncelleme; PlayStation 4 için 2,4 GB; Xbox One için 3,02 GB, PC için ise 8 GB boyutunda. Şu anda tüm platformlarda indirilebilir hâlde olan güncellemeyi yüklemeden çevrimiçi modda oyun oynanamıyor. 

Kaynak : https://www.gottabemobile.com/call-of-duty-modern-warfare-1-05-update-whats-new/
13
2
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
13
2
1
1
0