Call of Duty: Modern Warfare Oyuncuları Haritaların Büyüklüğünden Şikayetçi

34
12
7
4
2
Bu yıl fazlasıyla konuştuğumuz Call of Duty: Modern Warfare sonunda oyuncularıyla buluştu. Ancak oyunun değişen oyun stili haritalara da yansıdı. Eski CoD oyunlarına göre büyüyen haritalar, oyuncuların bir kesimi tarafından tepki aldı.

Modern Warfare efsanesinin yeniden doğduğu günlerde bulunuyoruz. Oyun, birçok anlamda olumlu eleştiriler alıyor. Ancak Activison’ın son yayınladığı oyun hakkında olumsuz eleştiriler de yok değil. Bu eleştirileri yapanlar çoğunlukla oyunculardan oluşuyor. Bazı Modern Warfare hayranları, oyunun harita tasarımları hakkında yakınıyor.

Bu şikayetlerin en büyüğü haritaların büyüklüğü hakkında oldu. Geçmişte Call of Duty ve Battlefield oyuncularını ayıran en büyük etmen, bugün Call of Duty’nin parçası oldu ve oyuncular bu haritaların büyüklüğünden şikayetçi. Onlara göre orijinal Call of Duty geleneği bozuldu. Tabii harita büyüklüğünden şikayetçi olan kesim oyuncuların genelini kapsamıyor.

call of duty modern warfare

Call of Duty: Modern Warfare, geçmişte çıkan CoD oyunlarıyla karşılaştırıldığında çok daha farklı bir oyun stili var ve serinin genel oynanışını değiştirdi. Bazı oyunculara göre oyun, Rainbow Six Siege ile karma biçimde geleneğini koruyor. Fakat aslında bu karşılaştırmanın doğru olmadığını söylememiz lazım. Call of Duty: Modern Warfare, geçmiş CoD oyunlarına göre çok daha yavaş ve taktiksel oynanmalı.

Burada da bir başka oyuncu şikayeti çıkıyor: Eskiden Call of Duty’de yapabildiğimiz durmadan hücum taktiği bu oyunda geçerliliğini yitiriyor. Oyunun haritalarında birçok gözlem noktası olduğundan tüm hareketleriniz görülebiliyor. Dolayısıyla oyunu çok daha dikkatli ve gözlemci bir şekilde oynamak zorunda kalıyorsunuz.

Bahsettiğimiz oyun stili, aksiyonu bol Call of Duty çevrimiçi oyunlarını pusu kurmalı taktik savaşlarına da çeviriyor. Fakat bazı oyuncular bunun iyi anlamda bir yenilik olduğunu düşünüyor. Call of Duty, bu noktada kendini zor bir pozisyona soktu. Eğer hiçbir şeyi değiştirmezse oyuncular serinin sürekli kendini tekrar ettiğini söyleyecektir. Ancak bahsettiğimiz değişimlere benzer değişimler yaparsa oyuncular oyunun artık bir Call of Duty olmadığını söyleyecektir. Dolayısıyla herkesin gönlünü alabileceğiniz bir yol bulunmuyor.

Kaynak : https://gamerant.com/call-of-duty-modern-warfare-multiplayer-maps-too-big/
34
12
7
4
2
Emoji İle Tepki Ver
34
12
7
4
2