Çift Selfie Kameralı Huawei Nova 5i Pro'nun Fotoğrafları Ortaya Çıktı

10
5
2
1
1
Huawei'nin yeni akıllı telefon serisi Nova 5'ten yepyeni fotoğraflar geldi.

Huawei'nin uzun zamandır bahsettiği akıllı telefon serisi Nova 5'in duyurulmasına bir haftadan daha kısa bir zaman kaldı. Cihazlar hakkında birçok detay açığa kavuşmuşken yayınlanan yeni bir bilgi ise akılları karıştırdı zira Nova 5 serisinin bir başka model akıllı telefona daha sahip olacağı, görselleriyle beraber ortaya çıktı.

Hâlihazırda Nova 5i, Nova 5 ve Nova 5 Pro akıllı telefon modellerine sahip olacağı bilinen Huawei'nin Nova 5 serisinde Nova 5i Pro isimli bir cihazın daha olacağı belirtiliyor. Cihazın ortaya çıkan fotoğraflarında ön tarafında bulunan çentik içerisinde daha önce görülmemiş iki adet selfie kamerası barındırdığı direkt göze çarpıyor.

Cihazın ön tarafında olduğu gibi arka tarafında da iki adet kamera bulunuyor. Parmak izi okuyucusunun arka tarafta konumlandırıldığı Nova 5i Pro'nun ekran içi parmak izi tarayıcısına sahip olmayacağı anlaşılıyor. Fotoğraflara göre yeşil ve siyah olmak üzere en az iki renk seçeneğine sahip olacak olan cihaz, diğer Nova 5 serisi akıllı telefonlarla beraber 21 Haziran tarihinde Huawei tarafından düzenlenecek bir etkinlikte duyurulacak.

Kaynak : https://www.gsmarena.com/huawei_nova_5i_pro_images_retailer_listing-news-37583.php
10
5
2
1
1
Emoji İle Tepki Ver
10
5
2
1
1