PlayStation Dergisi, Cyberpunk 2077'nin Oynanışına Dair Yeni Bir Bilgiyi Ortaya Çıkardı

61
20
5
4
2
Bu sene eylül ayında çıkacak olan Cyberpunk 2077 ile ilgili yeni bir bilgi ortaya çıktı. PlayStation Dergisi'nde yer alan bir bilgiye göre oyun içerisindeki diyalog etkileşimleri çok daha derin olacak.

Senenin en çok beklenen oyunlarından bir tanesi olan Cyberpunk 2077, oyun içerisindeki etkileşimin oldukça yüksek olacağını göstermişti. Oyunun kahramanı V, NPC'ler ile yaptığı sohbetler sırasında çevresini kontrol edebilecek. Oyuncunun, çevresinde neler olduğuna dikkat kesilmesi, uzun vadede karakterin hayatını kurtarabilecek. Dolayısıyla oyuncuların diğerleriyle konuşurken iyi gözlem yapmaları gerekecek.

Oyunun geçeceği Night City, oldukça tehlikeli bir yer. Yani oyuncular kendilerini sorunlu kişilerle anlaşma yapmaya çalışırken bulabilecekler. Resmi PlayStation Dergisi'nin Eylül 2020 sayısına göre Cyberpunk 2077 NPC'leri, V ile konuşurken göze çarpan vücut dili hareketleri sergileyecekler. Bazı NPC'ler, arkasından bir şey geldiğini gösterebilecek.

Cyberpunk 2077'deki detaylar

cyberpunk 2077

Ayrıca oyuncunun etrafını çevreleyen alan da benzer şeylere sahip olacak. Oyuncular, yolun kenarına çekilmiş şüpheli araçlar görebilecekler. Oyuncuların bu nüansları zamanında yakalaması gerekecek. Örneğin bir oyuncu, konuştuğu NPC'nin kendisine saldırmaya hazırlandığını görürse sohbeti yarıda kesebilecek. Ayrıca oyuncular isterse o ortamdan kaçabilecek isterse durumu kendi avantajına çevirmeye çalışabilecekler.

CD Project Red tarafından yapılan açıklamaya göre Cyberpunk 2077, iki kalın kitaba sığan diyaloglara sahip. Kitaplardan bir tanesi NPC'lerin konuşmalarını içerirken diğeri oyuncunun verebileceği cevapları barındırıyor. Yani oyun içerisinde insanlarla konuşmak da oldukça önemli bir yer kaplayacak.

cyberpunk 2077 diyalog

Oyunun bu diyalog özelliği, oyuncunun Cyberpunk'ın dünyasına girmesi için harika bir yol sunuyor. Birçok oyunda NPC'lerle konuşmak aksiyona ufak bir ara verdiği için oyunculara rahatlayacak ufak bir alan bırakıyor. Üstelik Night City'nin güvenli bir yer olmaması, karakterlerin hayatta kalabilmek için gözlerini açmasını gerektiriyor.

Oyuncuların NPC'lerle konuşmaları sırasında yaptığı seçimler, oyunun bitişini etkileyecek. Cyberpunk 2077, 17 Eylül tarihinde PC, PlayStation 4, Xbox One ve Stadia platformları için çıkacak. Daha sonrasında ise PlayStation 5 ve Xbox Series X konsollarına yolunu bulacak.

Kaynak : https://gamerant.com/cyberpunk-2077-dialogue-options-immersive/
61
20
5
4
2
Emoji İle Tepki Ver
61
20
5
4
2