Deadpool 3 Geliyor: Olası Vizyon Tarihi, Oyuncuları ve Hikayesi

107
21
8
4
2
Artık yapım hakları Disney'in elinde olan Deadpool'un üçüncü filmi gelecek. Ancak hem oyuncu Ryan Reynolds hem de yapım ekibinin açıklamaları yakın bir tarihi işaret etmiyor. Filmin diğer Marvel karakterleri ile karşılaşacağı bir hikayeyi görme ihtimalimiz devam ediyor. Deadpool 3 vizyon tarihi, hikayesi ve oyuncu kadrosu hakkında bilinenleri derledik.

Marvel, DC gibi evrenlerde iyilerin dostu, kötülerin düşmanı olan pek çok kahraman vardır ama Deadpool onlardan biri değil; o bir anti kahraman. Dördüncü duvarı yıkarak seyirciyle birebir iletişime geçen Deadpool, ilk iki filmiyle çok sevildi. Tüm hayranlar Deadpool 3 filmini bekliyor.

2016’da yayınlanan ilk Deadpool filmi IMDb’de 8,0 puan, 2018’de yayınlanan ikinci film ise 7.7 puan aldı. Hiç azımsanmayacak puanlara ve izlenme sayılarına ulaşmış olan Deadpool’un yeni filminin düşüncesi bile tüm hayranları heyecanlandırmaya yetiyor. Sizin için Deadpool 3 hakkında tüm merak edilenleri anlattık ve Deadpool 3 gelecek mi sorusunu yanıtladık.

Deadpool 3 vizyon tarihi ne zaman?

Deadpool 3

Disney ve 20th Century Fox birleşmesi sonrası pek çok kişi X-Men, Deadpool, Fantastic Four gibi sevilen karakterlerin yuvaya döndüğünü, filmlerin Marvel tarafından yapılacağını düşündü. Kısmen bu doğru olsa da Deadpool 3 filmi için umut verebilecek net bir gelişme henüz yok. 

2019 Comic-Con’da Marvel tarafından açıklanan dört film arasında Deadpool 3 yoktu. Elbette bu resmi bir tarih olmadığı ve olamayacağı gelmiyor. Serinin yazarlarından Paul Wernick yaptığı bir açıklamada, "Marvel bize bu konu söz verdi, Marvel Sinematik Evreni’nin kum havuzunda Deadpool ile biraz daha oynayacağız" dedi.

Deadpool 3

Yazarın yaptığı açıklama umut verse de serinin yıldızı Ryan Reynolds, "Bilmiyorum, bekleyip göreceğiz" şeklinde bir açıklama yaparak akıllardaki soru işaretlerini azaltmadı. Deadpool karakterinin yaratıcısı Rob Liefeld ise "İlk iki film çok güzeldi, devam etmese bile olur, hayranların büyük beklenti içine girmelerini istemem" şeklinde konuşmuştu.

Tüm bu açıklamaların ve kulis arkası dedikoduların sonunda anlaşılan tek şey, resmi bir evet ya da hayır olmadığı. Yine de pek çok sinema yazarına göre Deadpool çekilecek ama pandemi nedeniyle var olan çekimler ertelendiği için o da ertelenecek. En erken 2023, en geç 2025 yılında Deadpool 3 filminin beyazperdede seyirciyle buluşacağı düşünülüyor.

Deadpool 3 oyuncuları kimler olacak?

Deadpool 3

Reynolds yaptığı bir açıklamayla yüreklere su serpti ve "Tüm kariyerim boyunca en ayrıcalıklı hissettiğim rol bu oldu, bunun için doğmuş gibi hissediyorum, Deadpool’u seviyorum" dedi. Olası bir Deadpool 3 filminde Ryan Reynolds’u göreceğimiz kesin olduğuna göre rol arkadaşları kimler olacak sorusu akıllara geliyor.

Morena Baccarin’in hayat verdiği Deadpool’un sevgilisi Vanessa karakteri ölmüş bile olsa geri dönüşlerle ya da çizgi roman dünyasının mucizeleriyle yeniden karşımıza çıkabilir.

Deadpool 3

İkinci filmde genç X-Men karakterleri olarak gördüğümüz Stefan Kapičić’in canlandırdığı Colossus, Brianna Hildebrand’ın canlandırdığı Negasonic Teenage Warhead ve Shioli Kutsuna’nın canlandırdığı Yukio karaterinin yanı sıra Josh Brolin’in hayat verdiği Cable karakteri ve Zazie Beetz’in hayat verdiği Domino karakteri de Deadpool 3 kadrosunda yer alabilecek isimler arasında.

Elbette, bu isimler yalnızca filmlerde gördüğümüz karakterlerden bazıları. Deadpool’un çizgi roman dünyasında da oldukça köklü bir geçmişi, dostları ve düşmanları var. Her çizgi roman uyarlaması filmde olduğu gibi Deadpool 3 filminde de Marvel Sinematik Evreni’nde ilk kez gördüğümüz, çizgi roman dünyasının sevilen karakterleri yer alabilir.

Deadpool 3 konusu ne olacak?

Deadpool 3

Ryan Reynolds, üçüncü filmde her şeyin yeniden başlaması, Deadpool’un elinden her şeyin alınması ve tamamen farklı bir yöne gidilmesi gibi ihtimallerin düşünüldüğünü söylemişti. Bu ihtimaller dahilinde, Deadpool 3 filminde tüm filme yayılmış bir zaman yolculuğu hikayesi hiç imkansız görünmüyor.

Hatta Deadpool 2 filminin finalinde Negasonic Teenage Warhead karakterinin Cable’a ait zaman makinesini tamir ettiği düşünülürse bu ihtimal daha da güçlü bir hal alıyor.

Deadpool 3

Deadpool 3’te Cable karakterini ve onun kızı olan Hope’u daha sık görebiliriz. X-Men ve Fantastic Four gibi süper kahraman ekiplerinin de artık Marvel filmlerinde olmaması için bir mazereti kalmadığına göre Deadpool 3 daha önce hiç görmediğimiz karakterlerin hikayelerine sahne olabilir.

Gerçekleşmesi zor ama heyecan verici bir iddiaya göre Marvel, çizgi roman dünyasında X-Force deneklerinden biri olan Garrison Kane karakterini sevilen oyuncu The Rock Dwayne Johnson yeni filmde canlandırabilir. Fakat DC karakterlerinden Black Adam’ı canlandıracağı bilindiği için The Rock’ı Deadpool 3’te izlememiz pek olası görünmüyor.

Deadpool 3 fragmanı ne zaman yayınlanır?

Deadpool 3

Henüz çekimler başlamadığı hatta henüz ortada resmi bir onay bile olmadığı için Deadpool fragmanı ne zaman çıkacak sorusunun net bir yanıtı yok. Fakat çocuksu bir ruha sahip olan oyuncu Ryan Reynolds, daha senaryoyu eline aldığı ilk an hayranları heyecanlandıracak, yapımcıları kızdıracak paylaşımlar yapacaktır.

Sizin için Deadpool 3 ne zaman geliyor, vizyon tarihi nedir, konusu ne olacak, oyuncular kim gibi merak edilen soruları yanıtladık ve konu ile ilgili yapılan açıklamaları paylaştık. Deadpool 3 için henüz tünelin ucunda bir ışık görünmüyor ama o güne kadar filmleri yeniden izleyebilir ve çizgi romanları okuyabilirsiniz. 

107
21
8
4
2
Emoji İle Tepki Ver
107
21
8
4
2