Süper Kupa'da Sahaya Giren Türk YouTuber’ın Kanalı Büyük Bir Hızla Takipçi Kaybediyor

586
80
21
20
14
Chelsea - Liverpool maçında sahaya giren 4,5 milyon aboneli Türk YouTuber’ın YouTube kanalı, sadece 4 saatte 43 bin abone kaybetti.

Bu gece İstanbul’da gerçekleşen ve dünyadaki tüm futbolseverleri ekrana kitleyen Süper Kupa maçında, futbolun kendisinden çok konuşulan sahaya girme olayı tepki çekmeye devam ediyor. Ülkemizin en büyük YouTuber’larından biri olarak kabul edilen Deli Mi Ne? kanalının sahibi Ali Abdülselam Yılmaz, Süper Kupa maçında Türkiye’nin tepkisini çeken bir olaya imza attı.

Liverpool ve Chelsea arasında oynanan Süper Kupa maçının 14’üncü dakikasında sahaya giren Yılmaz, koşarak kalenin içine girmeye çalışmıştı. UEFA’nın daha önce karşılaştığı olaylar sonrası koyduğu sert kurallardan ötürü televizyon ekranlarında gösterilmeyen YouTuber, güvenlik güçleri tarafından kıskıvrak yakalanarak sahanın dışına çıkarıldı.

Dünyanın izlediği bir maçın yaklaşık 1 dakika durmasına neden olan ve Türkiye’yi kötü gösterdiğini söyleyen binlerce insan ise Twitter ve diğer sosyal medyalardan Ali Abdülselam Yılmaz’a tepki gösterdi.

Deli Mi Ne? YouTube Kanalı Takipçi Kaybediyor

Bu çirkin görüntülerin ardından Ali Abdülselam Yılmaz’ın YouTube kanalı “Deli Mi Ne?” boykot edilmeye başlandı. Twitter’da sayısız Tweet atan insanlar, YouTube kanalının takibini bırakmaya başladı. Abone sayısı hızlı bir şekilde düşmeye devam eden YouTube kanalı, bizim bu haberi yazdığımız sırada 4,583 milyondan 4,530 milyon aboneye düştü. Sadece 4 saatte 44 bin abone kaybeden ve kaybetmeye devam eden YouTuber’dan henüz konuya ilişkin bir açıklama gelmedi.

Twitter’da Türkiye ismini kötü gösterdiği için para ve hapis cezası almasını isteyen insanlar, olayı daha fazla büyütecekmiş gibi duruyor.

586
80
21
20
14
Emoji İle Tepki Ver
586
80
21
20
14