DJI, Drone Kullanırken Uçuyormuş Gibi Hissettiren Yeni Gözlüğü ile Kumandasını Duyurdu

1
1
1
1
1
DJI, drone kullanmak isteyen tüketicileri mest edecek iki yeni ekipman duyurdu. Goggles Integra kullanıcıyı uçuş deneyiminin içine çekerken, RC Motion 2 ise bir drone'un bilek hareketleriyle kontrol edilmesini sağlıyor.

Drone sektörünün en popüler isimlerinden DJI, gerçekleştirdiği bir etkinlikte Goggles Integra ile RC Motion 2 isimli yeni ekipmanlarını tanıttı. DJI Avata isimli drone için geliştirilen bu ekipmanlardan Goggles Integra, sizin de drone'un içerisindeymişsiniz gibi bir deneyim yaşatma imkanı vadediyor. Zira bu ürün, aslında bir gözlük olarak karşımıza çıktı ve drone'dan gelen görüntüleri yansıtıyor.

DJI Goggles Integra, sahip olduğu teknoloji ile ultra düşük görüntü gecikmesi sunuyor. Bu sayede drone'un hareketlerinin gerisinde kalmadan, kendinizi gökyüzünde gibi hissetmenize imkan tanınıyor. Gözlerle uyumlu şekilde yerleştirilmiş 1080p çözünürlük sunan iki ekran içeren ekipman, 700 nit parlaklık değeri ile gerçeğe yakın renk tonlarına ulaşılmasına yardımcı oluyor. TÜV Rheinland'dan alınan mavi ışık sertifikası, göz yorgunluğu yaşanmayacağının göstergesi.

Karşınızda DJI Goggles Integra

DJI Goggles Integra

100 Hz tazeleme oranına sahip olan DJI Goggles Integra, yaklaşık 410 gram ağırlığında. Bu ekipmanı başına takan bir kullanıcı, iki saate kadar kesintisiz uçuş deneyimi yaşayabilecek. Ürünü satın almak isteyen bir tüketicinin 499 dolar ödeme yapması gerekecek.

DJI RC Motion 2 ise yepyeni bir kumanda

DJI RC Motion 2

DJI RC Motion 2, etkileyici özelliklere sahip bir drone kumandası olarak karşımıza çıktı. DJI Avata ve DJI Goggles Integra ile eşleştirilerek kullanılabilen bu kumanda, tüketicinin bilek hareketlerini algılayarak drone'un yönlendirilmesini sağlıyor. Üzerinde birkaç buton da barındıran kumanda, drone'un yönlendirilmesine ek olarak kameranın yönetilmesine de imkan tanıyor.

DJI, bu kumandanın fiyatını 239 dolar olarak açıkladı. DJI'ın yeni ürünleri, şirketin internet sitesinde satışa sunuldu. Türkiye'ye gelip gelmeyecekleri ise şimdilik bilinmiyor.

Kaynak : https://www.dji.com/newsroom/news/dji-takes-flight-with-new-dji-goggles-integra-and-dji-rc-motion-2
1
1
1
1
1
Emoji İle Tepki Ver
1
1
1
1
1