Elon Musk Bırakmak İstediği 'En Kötü Alışkanlığını' Açıkladı: Uyanır Uyanmaz Telefona Bakıyorum...

14
4
1
0
0
Dünyaca ünlü girişimci ve milyarder Elon Musk, katıldığı bir podcast yayınında günlük rutinini açıkladı. Musk bu esnada bırakmak istediği bir "kötü alışkanlığı" olduğundan da söz etti. Bu alışkanlıktan hemen hemen herkeste var.

Tesla ve SpaceX CEO'su Elon Musk ne dese, ne yapsa gündem olmayı başarıyor. Haberciler adeta Musk bir açıklama yapsın diye ağzının içine bakarken, dünyaca ünlü milyarder de sık sık açıklama yapmaktan ve tartışma yaratmaktan vazgeçmiyor, bu yüzden mahkemelik olsa bile. 

Son olarak Full Send Podcast'e konuk olan Musk, programda gelen soruları yanıtladı. Programda elbette ki Musk'ın günlük yaşamına dair sorular da yer aldı. Bu sorulara gelen cevaplardan biri, aslında üzerinde düşünülmesi gereken cinsten.

Musk'ın "korkunç" dediği bu alışkanlığa aslında neredeyse hepimiz sahibiz:

elon musk

Kendisine sorulan "Elon Musk gibi birinin günü nasıl geçiyor, uyanınca ne yapıyorsun?" sorusuna Elon Musk, "Kötü bir alışkanlığım var. Sabah ilk iş telefonuma bakıyorum. Bunu yapan çok fazla kişi var sanırım. Korkunç bir alışkanlık aslında." diye cevap verdi. 

Daha önce de bir dergiye verdiği röportajda güne ilk olarak e-postalarını kontrol etmekle başladığını söyleyen Musk, bu konuyla ilgili de yeni açıklamalar yaptı. Bu açıklamada "Spor yapmam lazım, hiç sevmiyorum ama yapmam lazım. Kalkar kalkmaz telefonu elime almak yerine 20 dakika spor yaptıktan sonra telefonuma bakmaya çalışacağım."ifadelerini kullandı.

Dolar milyarderi olmak hiç de kolay değil ve çok çalışmayı gerektiriyor. Musk da bu nedenle sabah kalkar kalkmaz ilk işinin SpaceX ve Tesla'da olağandışı durumlar yaşanması ihtimaline karşılık telefonunu ve maillerini kontrol etmek olduğunu söylüyor.

Daha önce yapılan bazı bilimsel çalışmalar, sabah saatlerinde hafif egzersiz yapmanın günün geri kalanında daha yüksek enerji seviyesine sahip olmayı sağladığını ortaya koymuştu. Bu durumda sabah ilk iş telefona bakmayı bırakmak, hem Musk hem de bu alışkanlığa sahip diğer kişiler için iyi olabilir

Bu arada Elon Musk'ın gelecek planlarını aşağıdaki videodan öğrenebilirsiniz:

 

Kaynak : https://www.indyturk.com/node/541846
14
4
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
14
4
1
0
0