Epic Games, Fortnite’a Crazy Taxi Modunu Ekledi

38
8
5
4
3
Epic Games, Fortnite için yeni ve oldukça eğlenceli bir mod olan Crazy Taxi modunu duyurdu. Kısa süreli bu etkinlikte ekipler kendi özel taksileriyle birbirlerine meydan okuyor.

Son dönemde daha çok Apple ve Google ile yaşadığı sorunlarla gündeme gelen Epic, Fortnite için yeni bir kısa süreli mod yayınladı. Bu modda amacımız taksimizi kullanarak 50 yıldızı ilk toplamak. Kurallar ise… aslına bakarsanız pek de kural yok.

Resmi Fortnite Twitter hesabından yapılan açıklamaya göre yeni modun adı Tilted Taxis olacak. Özünde yine bir Battle Royale olan bu modda amaç, diğer ekiplerden daha hızlı olmak ve kaynaklara erişmek olarak gösteriliyor.

Bas gaza Epic bas gaza

fortnite tilted taxi

Bu modda oyuncular bir ekip oluşturarak mücadele edecek. Bir adada elinde bir kazmayla dolanan tiplemeler olmak yerine bu defa modern bir şehirde trafiği birbirine katacak ve 50 yıldızı toplamaya çalışacağız. Sokaklarda işlerin çığırından çıkması ise sadece birkaç dakika alacak.

İkonik Crazy Taxi oyununda müşteri ilişkilerini o kadar da umursamayan, yolların kurallarını ise hiç umursamayan bir taksi sürücüsünü oynuyorduk. 

Epic’in Tilted Taxis adını verdiği modda ise amacımız benzer olsa da bu defa bizim gibi başkaları da var ve onlarla çarpışmak bu için temel noktalarından birini oluşturuyor. Kısa süreli bu etkinliğin oyunda kalıcı olmayacağı belirtiliyor.

Crazy Taxi gibi ama tam da değil

tilted taxis

Tilted Taxi her ne kadar klasik oyuna çok benziyor olsa da oynanış açısından daha farklı. Sega tarafından alınan patent nedeniyle efsanevi oyunun oyun mekaniklerini kullanmak mümkün değil. Bu yüzden de Epic, yapımı bir battle royale olarak yeniden kurguladı.

Yeni mod oldukça eğlenceli duruyor. Oyuncuların bu versiyona büyük ilgi göstermeleri bekleniyor. Böylece Fortnite hem oyuncularının gönlünü hoş tutacak hem de son dönemde Fall Guys gibi oyunlarda ortaya çıkan eğlenceli fikirleri kendi yapımına entegre edecek.

Kaynak : https://www.thegamer.com/fortnite-crazy-taxi-royale/
38
8
5
4
3
Emoji İle Tepki Ver
38
8
5
4
3