Facebook'un Arayüzünde Devrim: Mavi Tasarıma Elveda

149
36
26
24
19
Yılların sosyal medya platformu Facebook, tamamen yenileniyor ve mavi renkler artık kayboluyor.

Facebook'un bugün düzenlediği F8 Geliştirici Konferansı'nda duyurduğu üzere artık Facebook platformu çok daha sade bir hâle geliyor. Lider sosyal medya platformu Mark Zuckerberg'ün duyurduğu üzere Facebook, bugünden itibaren çok daha sade bir arayüzle karşımıza çıkacak.

Son 15 yıl içerisindeki neredeyse en büyük arayüz güncellemesini gerçekleştiren Facebook artık çok daha modern gözüküyor. Aynı zamanda Messenger'ın hikayeler özelliği artık Facebook'un internet sitesine geliyor. Son iki yıl içerisinde skandallarla gündeme gelen sosyal medya platformu, sunduğu yeniliklerle kaybettiği kullanıcılarını geri kazanmak istiyor.

Klasikleşmiş Facebook mavisi renginden kurtulan platform artık çok daha sade ve kullanışlı arayüzü kullanıcılarına sunuyor. Tek tıkla karanlık temaya geçiş yapma özelliğinin hem mobil hem masaüstü platformlarda gelmesi Facebook kullanıcılarını fazlasıyla sevindirecek gibi duruyor. Facebook'un yeni arayüzünün bugün ABD'de yayımlanacağı duyuruldu ancak ülkemiz için bugün mü yoksa ileriki bir tarihte mi etkinleştirileceği hakkında bir bilgi verilmedi.

Kaynak : https://www.businessinsider.com/f8-2019-facebook-big-redesign-stories-groups-2019-4
149
36
26
24
19
Emoji İle Tepki Ver
149
36
26
24
19