FIFA 21'in Neredeyse Baştan Yaratıldığını Gösteren Bazı Özellikleri Açıklandı

74
25
17
12
11
Electronic Arts, FIFA 21'in bazı özelliklerini açıkladı. Yapılan açıklamalara göre FIFA 21, oyunculara alışılmışın dışında bir deneyim sunacak. Etkileyici özelliklerle birlikte gelecek FIFA 21, 9 Ekim'de erişime açılacak.

Video oyunseverlerin çok büyük bir bölümü, spor oyunlarına büyük bir ilgi duyuyorlar. Bu bağlamda en çok ilgi gören spor oyunlarının başında futbolla ilgili olanların geldiğini söyleyebiliriz. Video oyunseverler, futbol oyunu oynamak istedikleri zaman da ya Konami'nin PES'ini ya da Electronic Arts'ın FIFA'sını tercih ediyorlar. Şimdiyse Electronic Arts cephesinde önemli gelişmeler yaşandı.

Electronic Arts'ın resmi Twitter hesabından yapılan paylaşımlarda, yaklaşmakta olan FIFA 21'in bazı yeni özelliklerine değildi. Ayrıca oyunun sunacağı çeşitli detaylar da yapılan açıklamalarla birlikte gün yüzüne çıktı. Görünüşe göre Electronic Arts, bu yıl oyuncuların çok daha oyun içerisinde olacakları bir FIFA hazırlıyor. Dilerseniz hemen, FIFA 21'in paylaşılan yeni özelliklerine yakından bakalım.

FIFA 21

FIFA 21'in oynanış özellikleri nasıl olacak?

Electronic Arts tarafından yapılan açıklamalara göre FIFA 21, bazı önemli özelliklerle birlikte gelecek. Örneğin oyuncular, "Çevik Dribling" isimli bir sistem sayesinde defans oyuncularını rahatlıkla ekarte edebilecekler. Ancak bu sistem, gerçekçilik üzerine kurulmuş. Yani hızlı ayak hareketleri ve fake dönüş gibi hareketleri yapmak o kadar da kolay olmayacak

FIFA 21'deki oynanış yeniliklerinden bir diğeri de "Yaratıcı Koşular" olarak isimlendiriliyor. Bu özellik, FIFA 21'de tüm oyuncuların önem kazanmasını sağlayacak. Oyuncular, sunulacak seçeneklerle takımlarının topsuz alanda neler yaptıklarını yönetecekler. Ayrıca bu özelliğe paralel bir şekilde geliştirilen "Pozisyon Alma Özelliği" özelliği de kullanıcılar için daha etkileyici bir deneyim sunacak.

FIFA 21

Oyunseverler, FIFA 21'de daha doğal bir oynanışla karşılaşacaklar. Yani futbolun doğasında olan top kapmalar ve karamboller, artık daha doğal bir şekilde gerçekleşecek. Ayrıca geliştirici ekip, topluluktan gelen geri bildirimler nedeniyle oyunun genelinde de bazı iyileştirme ve düzeltmeler yapmış. Örneğin manuel kafa vuruşları ve engellemeler, artık daha iyi bir deneyim sunacak.

FIFA 21'in Kariyer Modu da oyuncuları tatmin edecek

Futbol tutkunları, futbol temalı oyunlarda bir takım alarak bu takımı dünyanın en iyisi haline getiriyorlar. FIFA 21'in Kariyer Modu, oyunculara tüm beklediklerini sunacak. Örneğin yeni oyunda "İnteraktif Maç Simülasyonu" sayesinde maçlar otomatik olarak oynatılırken müdahalelerde bulunacak. Yani oyun otomatik olarak devam ederken frikik ya da penaltı olursa, devreye girerek bu vuruşu siz yapabileceksiniz. Ayrıca, oyuncuların gelişimi artık çok daha detaylı bir şekilde gerçekleştirilecek. Oyuncular, takımlarındaki eksikleri artık giderebilecekler.

FIFA 21

FIFA 21'in Kariyer Modu'ndaki önemli özelliklerden bir diğeri de takımınızın antrenmanlarını tüm detaylarıyla yönetebilecek olmanız. Oynamadan karar vermek çok zor olacak ancak görünüşe göre geliştirici ekip, FIFA 21'in Kariyer Modu'nu dünyanın en popüler antrenörlük oyunu olan Football Manager'a rakip hale getirmeye çalışmış. Bu çalışmanın ne kadar başarılı olacağınıysa zaman gösterecek.

FIFA 21'in Ultimate Team özelliği de yenilendi

Electronic Arts tarafından yapılan açıklamalara göre FIFA oyunlarının sevilen modlarından Ultimate Team de FIFA 21'de yenilecek. Yapılan açıklamalara göre oyuncular, artık arkadaşlarıyla birlikte ortak bir takım kurup, bu takımı yönetme imkanına sahip olacaklar. Üstelik oyuncular, bu özellik kapsamında sunulacak ortak görevleri de yaparak boy göstermeye çalışacaklar.

Volta

VOLTA mod, artık çok daha eğlenceli

Electronic Arts'ın FIFA oyunlarındaki yeniliklerinden bir tanesi olan VOLTA, oyunculara eşsiz bir deneyim sunuyor. Stadyumlardan uzaklaşarak etkileyici salon ve küçük sahalarda futbol deneyimi yaşamanızı sağlayan bu mod da FIFA 21'de yeni özelliğe sahip olacak. Oyuncular artık, VOLTA Takımları özelliğiyle 3 arkadaşlarıyla ya da VOLTA modunda bulunan diğer oyuncularla çevrimiçi karşılaşmalar yapabilecekler.

İşte tüm bu özellikleri açıklanan FIFA 21, 9 Ekim itibarıyla erişilebilir olacak. Hatta dileyen oyunseverler, oyunu şimdiden ön sipariş kapsamıyla satın alabiliyorlar. Ancak ne yazık ki FIFA 21, cep yakacak fiyatlarla geliyor. Örneğin bu oyuna Steam üzerinden erişmek istediğinizde en az 420 TL ödeme yapmanız gerekiyor. Oyunu Xbox için satın almak istediğinizdeyse de en az 497 TL ödeme yapmalısınız.

Kaynak : https://www.fourfourtwo.com/features/fifa-21-new-features-fut-ultimate-team-volta-career-mode-transfers-tactics-co-op
74
25
17
12
11
Emoji İle Tepki Ver
74
25
17
12
11