Bir Twitter Hesabından FIFA 21'e Ait Bazı Görüntüler Paylaşıldı

35
4
4
1
0
Bir Twitter hesabı, yaklaşmakta olan FIFA 21 oyunundan önemli görüntüler paylaştı. Paylaşılan görüntülerde FIFA 21'in menüsü, bazı oyuncuların yüzleri ve bu oyunun oynanış dinamikleri açıkça görülebiliyor. Paylaşılan görüntüler, FIFA hayranlarını heyecanlandırma yetmiş durumda.

Yaz mevsiminin ortalarına gelmemizle birlikte futbol oyunlarını seven oyuncuları büyük bir heyecan sardı. Bunun nedeni ise artık yaklaşmakta olan yeni futbol oyunlarının duyurulmak üzere olması. Konami, geçtiğimiz günlerde bir açıklama yaparak eFootball PES 2021 diye bir oyunun çıkmayacağını, bunun yerine eFootball PES 2020'nin güncelleneceğini açıklamıştı. Şimdiyse Electronic Arts cephesinde FIFA 21'le ilgili yeni bir gelişme yaşandı.

"FIFA21Betaa" isimli bir Twitter hesabından yapılan paylaşımlar, FIFA 21'in nasıl görünebileceğini gözler önüne seriyor. Sızdırılan video ve görüntüler, FIFA 21'le ilgili pek çok detayı oyunseverlere sunuyor. Görünüşe göre söz konusu sızıntı, Electronic Arts'ın bir önizleme etkinliği aracılığıyla yaşanmış durumda. Dilerseniz hemen, FIFA 21'in sızdırılan detaylarına yakından bakalım.

FIFA 21'in arayüzü işte böyle olacak

FIFA 21

Resmi FIFA 21 markasında mor renk tercih edilmişti. Görünüşe göre bu durum, oyun içine de yansımış durumda. Çünkü sızdırılan görüntüler, FIFA 2021'in mor renk temalı olacağını gözler önüne seriyor. Ayrıca bu durum, oyundaki reklam panolarında ve hatta skor tabelasında da göze çarpıyor.

FIFA 21

Sızdırılan görüntüler, her yıl olduğu gibi bu yıl da oyuncuların tasarımlarında bazı değişikliklerin olacağını gözler önüne seriyor. Paylaşılan görüntülerde Manchester City, Liverpool ve Real Madrid'li oyuncularının yüzleri görülebiliyor olsa da yapılan yüz güncellemeleri, diğer takımlarda da karşımıza çıkacak.

FIFA 21

Paylaşılan görseller, her ne şekilde alındıysa pek kaliteli değil. Ancak bu paylaşımlar bile FIFA hayranları heyecanlandırmaya yetecek gibi görünüyor. Eğer sizler de sızdırılan tüm içeriklere erişmek isterseniz, burada bulunan bağlantıyı kullanarak "FIFA21Betaa" hesabına ulaşabilirsiniz. Şimdi sizleri FIFA 21'den gelen oynanış videosu ile baş başa bırakalım.

İşte FIFA 21'den szıdırılan bir oynanış videosu

Kaynak : https://www.ign.com/articles/fifa-21-gameplay-leak
35
4
4
1
0
Emoji İle Tepki Ver
35
4
4
1
0