NVIDIA Türkiye'yi Sevdi: GeForce Now'ın Ülkemizdeki İkinci Sunucusu İstanbul'da Açıldı

60
8
4
3
2
NVIDIA, bulut üzerinden oyun oynamaya dayalı Geforce Now sistemi için Ankara'da açılan sunucunun ardından İstanbul'da ikinci sunucuyu açtı. Kullanıcılarını sevindiren bu haberin yanında Geforce Now, sistemde yapılan geliştirmelerden de bahsetti.

Oyun oynamak için gereken bilgisayarların fiyatları inanılmaz seviyelere gelmişken belli başlı birçok şirket, kullanıcılarına büyük masraflara girmeden oyunları yüksek kalitede deneyimleme imkânı sunuyor. Bulut üzerinden oynama sistemiyle bunu gerçekleştiren şirketler daha gelişme aşamasına olsa da emin adımlarla ilerledikleri şüphesiz.

Bu şirketlerin en önde gelenlerinden NVIDIA, mart ayında Geforce Now servisini ülkemize getirmişti. Game+ ortaklığıyla ülkemizdeki sistemi yöneten şirket, kullanıcılarını oldukça sevindirecek bir gelişmeyle karşımızda. Bu bağlamda şirket, Ankara’da açılan ilk sunucunun ardından ikinci sunucusunu İstanbul’da açtı. İşte detaylar:

Karantina döneminde karşılaşılan bekleme sürelerine son:

GeForce NOW

Paylaştığı yazıda Game+, İstanbul’da açılan sunucunun müjdesini verirken sistemin düzeltilen sorunlarından da bahsediyor. İşte Game+ tarafından paylaşılan yazı:

Game+’ın değerli bir parçası olduğun için teşekkürler. Mart ayında, GeForce NOW servisini ülkemize özel sunucular, daha iyi performans ve daha az gecikme süreleri ile hizmetinize sunmaya başlamıştık. Temmuz ayı itibariyle kapasitemizi genişlettik ve daha da iyi hale getirilmiş GeForce NOW deneyimini kullanımına hazır hale getirdik.

Sizlere daha hızlı ve akıcı bir hizmet sunmak amacıyla Ankara’nın ardından İstanbul’a da GeForce NOW için yeni bir sunucu eklendi. Bulunduğu yere bağlı olarak oyuncular, kendilerine en iyi hizmeti sunan sunuculara bağlanıp daha az gecikme süreleri ile oyun oynayabilecek. Ayrıca; sınırlı kapasiteye bağlı ani yüklenmeler nedeniyle lansman ve karantina döneminde karşılaşılan bekleme sürelerinin de böylece tamamen sona ermiş olduğunu bildirmekten mutluluk duyuyoruz.

Sürekli genişleyen oyun kataloğu ve yeni sunucusu ile geliştirilmiş GeForce NOW deneyimi hazır."

Açılan ikinci sunucuyla birlikte oyun deneyimi büyük ölçüde iyileşecektir. GeForce NOW sistemi üzerinden oyun oynadıysanız deneyimlerinizi yorum kısmında paylaşabilirsiniz.

60
8
4
3
2
Emoji İle Tepki Ver
60
8
4
3
2