Google'ın Yeni Android TV Cihazı 'Sabrina'nın Fiyatı Ortaya Çıktı

15
6
5
2
2
Google'ın Sabrina kod adıyla bir süredir söylentilere konu olan yeni Android TV cihazının fiyatı ortaya çıktı. İki farklı fiyat etiketiyle ortaya çıkan Sabrina, her iki koşulda da beklenenden uygun bir fiyat etiketine sahip olacak.

Bu yılın başlarında, dünyanın en büyük teknoloji şirketlerinden biri olan Google’ın yeni bir Android TV cihazı tanıtılacağı konuşuluyordu. Ancak araya giren koronavirüs pandemisi, pek çok ürün gibi ‘Sabrina’ kod adlı Android TV cihazını da gölgeye düşürdü ve cihazın ne fiyatı ne de özellikleri hakkında yeni bilgiler edinemedik.

Sabrina’nın özellikleri hakkında hala çok fazla bilgiye sahip değiliz ancak artık nasıl bir fiyatlandırma ile satışa çıkacağını biliyoruz. ABD’li perakende şirketi olan Home Depot’un veri tabanındaki fiyat etiketine göre Google Sabrina, sanılandan çok daha uygun bir fiyat etiketine sahip olacak.

Google'ın yeni Android TV cihazı, sanılandan daha uygun fiyatlı olabilir

google sabrina home depot

Home Depot’ta yer alan ürün sayfasına göre Google Sabrina Android TV cihazı, 49,90 dolar gibi uygun bir fiyat etiketine sahip olacak. Home Depot, Sabrina’ya ait sayfayı hemen silmiş olsa da Google Cache’te yer alan ürün sayfası, Sabrina’nın 49,90 dolarlık fiyatını günbegün ortaya koyuyor.

Üstelik Google Sabrina’ya dair paylaşılan farklı ekran görüntüleri, cihazın renk seçeneklerini de ortaya koyuyor. Buna göre Google’ın yeni Android TV cihazı Rock Candy, Como Blue, Summer Melon renk seçenekleriyle satışa sunulacak. İlginç bir şekilde Walmart’ta ortaya çıkan başka bir ürün sayfasında Sabrina’nın fiyatı 60 dolar olarak listeleniyor.

Google 'Sabrina', Pixel 5 serisiyle birlikte tanıtılabilir

google sabrina walmart

Google’ın ekim ayı içerisinde Made by Google adında yeni bir lansman etkinliği düzenlemesi ve etkinlikte Pixel 5 serisi, Pixel 4a 5G, Nest Speaker gibi yeni ürünlerini tanıtması bekleniyor. Şirketin yeni Android TV cihazının da aynı etkinlikte gün yüzüne çıkması muhtemel.

Kaynak : https://9to5google.com/2020/08/31/google-sabrina-android-tv-price/
15
6
5
2
2
Emoji İle Tepki Ver
15
6
5
2
2