Honor 20 Pro'nun Ortaya Çıkan Görüntüleri, 4 Arka Kamerayı Doğruluyor

18
3
2
1
1
Çıkışına bir hayli süre olmasına rağmen gündemden düşmeyen Honor 20'nin Pro modeli hakkında yeni bilgiler ortaya çıkmaya devam ediyor.

Çinli akıllı telefon üreticisi Huawei'nin alt markası olan ve en ucuz fiyata en yüksek performansı sunan fiyat/performans ürünlerine odaklanan şirket Honor'un yeni amiral gemisi serisi akıllı telefonlarının tanıtım tarihi her geçen gün yaklaşıyor ve bu bağlamda elimize geçen bilgilerin sayısı da giderek artıyor.

Honor 20 serisine ait bir cihaz olacağı bu ayın başlarında ortaya çıkan Honor 20 Pro'nun tam 4 adet arka kameraya sahip olacağını gösteren görüntüler açığa çıktı. En üstte bulunan arka kameranın 5x optik yakınlaştırmaya sahip olan telephoto, 2. kameranın ultra geniş açılı, 3. kameranın ana kamera ve 4. kameranın ise 3D ToF sensörü olacağı tahmin ediliyor.

Honor 20 Pro'nun kamera performansı hakkında ortaya çıkan bir diğer önemli detay ise ana kameranın Sony IMX600 sensör olacağı. Bu doğrultuda gerçek anlamda başarılı fotoğrafların Honor 20 Pro ile çekilebileceğini ve bu fotoğrafların diğer amiral gemisi akıllı telefonlarınkilerle yarışabileceği öngörülüyor. 21 Mayıs'ta tanıtılacak olan akıllı telefon hakkında daha fazla bilgi elimize geçtiğinde yine sizlerle paylaşıyor olacağız.

Kaynak : https://www.gsmarena.com/honor_20_pro_render_appears_shows_off_the_quadcamera_setup-news-36603.php
18
3
2
1
1
Emoji İle Tepki Ver
18
3
2
1
1