Huawei Nova 5 Serisi, Çin'in En Büyük Çevrimiçi Mağazasında Listelendi

5
3
1
0
0
Huawei'nin adını sıkça duyduğumuz telefonları Nova 5 serisi için yeni bilgiler gelmeye devam ediyor.

Çinli teknoloji devi Huawei, kullanıcılarına yeni mobil cihazlar sunmak için canla başla çalışıyor. Yakında duyurulması beklenen Huawei Nova 5 serisi cihazların daha önce 3 farklı modeli olacağı konuşulmuşsa da son çıkan bilgiler, bu sayının 4 olacağı yönünde. Çin'in en büyük çevrimiçi mağazalarından biri olan Jindong'da listenenlere göre Nova 5 serisinin cihazları şu şekilde: Nova 5, Nova 5 Pro, Nova 5i ve Nova 5i Pro.

Bu cihazların görünüşlerinin nasıl olacağından emin olmadığımız gibi mağaza da geçici olarak Huawei Y9 (2019) ve Huawei P20 Pro fotoğraflarını kullanmayı tercih etmiş. Cihazlar hakkında detaylar ise bize tasarım hakkında bir miktar bilgi veriyor.

Huawei Nova 5i, delikli ekrana sahip olacakken dörtlü arka kamera kurulumuyla gelecek. Pro versiyonunda da benzer bir yol izlenecekken buradaki farkın yonga setinde veya kamera sensörlerinde olacağı düşünülüyor.

Nova 5i'nin Kirin 710 işlemci ile gelmesi beklendiği gibi Nova 5'in Kirin 810'a, Nova 5 Pro'nun ise Kirin 980 yonga setine sahip olması bekleniyor. Huawei, yeni telefonları için tanıtım tarihini 21 Haziran olarak açıklamış durumda.

Kaynak : https://www.gizmochina.com/2019/06/16/huawei-nova-5i-pro-gets-listed-on-jingdong/
5
3
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
5
3
1
0
0