iPhone 14 ile Gelecek iOS 16’dan Eğlenceli Özellik: Fotoğraflardan Nesneleri Ayırabileceksiniz

21
2
2
1
0
iPhone 14 ile birlikte gelecek olan iOS 16 sayesinde artık fotoğraflardan bir objeyi ayırabileceksiniz. Nasıl mı? Gelin birlikte göz atalım.

iPhone 14’ün çıkmasına 2 gün gibi çok az bir süre kaldı ve teknoloji dünyası olarak Apple’ın bizlere ne sunacağını görmek için sabırsızlanıyoruz. Bugüne kadar iPhone 14’ün nasıl görüneceğinden tutun da fiyatına kadar sizlerle birçok detayını paylaştık.

Artı olarak bildiğiniz gibi iPhone 14, iOS 16’yı da beraberinde getirecek. iOS 16 bundan aylar önce tanıtılmıştı ve birçok özelliği duyurulmuştu ancak bir yeni özellik daha ortaya çıktı. Bir kere uğraşınca bir daha bırakamayacağınız bu özelliğe gelin beraber göz atalım.

iOS 16’da fotoğraflardan objeleri ayırabiliyorsunuz

iOS sürümleri yükseldikçe iPhone’larda fotoğraflarla yapabileceğiniz şeyler çoğaldı. iOS 16’nın getireceği yeni özellik ile birlikte fotoğraflarınızda gezinirken aynı bir fotoğraf düzenleme uygulamasında PNG formatındaki bir görselmiş gibi bir objeyi fotoğrafın geri kalanından ayırabileceksiniz.

Şu anda henüz ismi açıklanmamış olan özelliği kullanabilmek için fotoğraftaki bir objeye (insan, hayvan, masa, araba vs.) dokunup basılı tutuyorsunuz. Basılı tuttuktan sonra seçtiğiniz obje fotoğrafın geri kalanından ayrılıyor ve bu ayırdığınız objeyi bir uygulamada paylaşabiliyor, kolajda kullanabiliyor veya sadece galerinize kaydedebiliyorsunuz.

iOS 16 iPhone’lar için yayınlandığı uğraşması kesinlikle çok eğlenceli olacak bir özellik gibi duruyor. Siz ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi yorumlarda bizlerle paylaşmayı  lütfen unutmayın.

Kaynak : https://www.cnet.com/tech/mobile/iphone-photo-edits-feel-like-magic-with-a-new-ios-16-tool/
21
2
2
1
0
Emoji İle Tepki Ver
21
2
2
1
0