iPhone (iOS) İçin En İyi 8 Hatırlatıcı Uygulaması

5
2
2
1
0
Hayatta birçok işimiz var ve hepsine birden yetişemiyoruz. Tüm işlerimizi planlamamız için ise bir hatırlatıcıya ihtiyacımız var. Biz de sizler için iOS'a özel iş verimliliğinizi arttıracak sekiz hatırlatıcı uygulamasını listeledik.

Her zamanki çalışma takvimimizin yanı sıra, hepimizin belirli bir süre içerisinde tamamlanması gereken bir düzine işi daha var. Ancak, çoğu zaman bu ek görevleri verilen süreler içerisinde tamamlayamıyoruz veya direkt görevi unutabiliyoruz. Bu sorunun üstesinden gelebilmek için ise birtakım yöntemler mevcut. Bu yöntemlerden en çok bilineni ise bir görev listesi oluşturmak. Bu hatırlatıcı görev listeleri ise bugün cep telefonlarımıza kadar girmiş pratik birer uygulama hâline gelmiştir. Bu nedenle, biz de size zamanınızı iyi yönetecek ve işlerinizi zamanında tamamlamanıza yardımcı olacak, en çok kullanılan hatırlatıcı uygulamalarını listeledik. Listedeki uygulamaların çoğu Google Play’de de yer alıyor.

1. Any.do:

Any.do, basit ve kullanımı kolay bir arayüze sahip, hepsi bir arada konseptinde, Takvim, Planlayıcı ve Hatırlatıcılar uygulamasıdır. Tüm yapılacaklar listenizi, görevlerinizi, hatırlatıcılarınızı, takviminizi ve gündeminizi tek bir yerde tutmak için oldukça kullanışlı bir uygulama olan Any.do ücretsiz olarak kullanıcıların hizmetine sunulmuş durumda.

2. Todoist:

Tüm cihazlarınızda istediğiniz zaman, istediğiniz yerde yapılacaklar listenize notlar ve görevler ekleyebileceğiniz, eklediğiniz görevleri her yerden kontrol edebileceğiniz basit bir hatırlatıcı uygulaması olan Todoist, içeriğinde bulunan özelleştirilmiş grafikleriyle günlük ve haftalık verimliliğinizi size kolayca gösterir. Todoist de Any.do gibi ücretsiz şekilde indirilebilir.

3. Microsoft To-Do:

Yazılım devi Microsoft da görevlerinizi yönetmek ve sırayla verimliliği artırmak için basit ve anlaşılır bir uygulamaya sahip. Microsoft To-Do adı verilen uygulama, işleri yönetmeyi kolaylaştıran, önemsiz her şeyin tıraşlandığı temiz bir arayüze sahiptir. Uygulama oldukça basit bir yapıda ve renklendirme özelliğiyle birlikte oldukça kullanışlı. Uygulama ücretsiz bir şekilde kullanılabilir.

4. Wunderlist:

Wunderlist de internete bağlı her hangi bir cihazdan, nerede olursanız olun görev ekleyebileceğiniz ve bu görevleri hesabınızı açtığınız her cihazdan görebileceğiniz oldukça kullanışlı bir hatırlatıcı uygulaması. Wunderlist, görevlerinize açık ve iyi tanımlanmış olmaları için alt görevler, notlar, dosyalar ve yorumlar gibi daha fazla ayrıntı ekleme seçeneğine de sahiptir. Bu işlevlerin yanı sıra, Wunderlist ayrıca listeleri paylaşma, işbirliği yapma, web sayfalarını ve makaleleri kaydetme gibi birçok özellik sunar.

5. Evernote:

Evernote, App Store’da yer alan, görev ekleme ve görevlerinizin güncel kalmaları için size hatırlatmalar sunan en popüler görev listesi uygulamalarından birisi. Uygulama eklenmiş notları, görevleri veya kontrol listelerini birden fazla cihaza senkronize eder ve uygulamadaki listeleri aramanıza imkan verir. Temel işlevlerinin yanı sıra Evernote, daha kullanışlı özellikleriyle birlikte çizerek not alma, sesli notlar ekleme, belge ekleme ve belgelerinizi tarayarak onları dijitalleştirmenize yardımcı olur.

6. Things 3:

Things 3, orijinal görev yöneticisi uygulamasının yeniden tasarlanmış hâli ve uygulama 2017’de Apple tarafından tasarım ödülünü kazandı. Uygulama, hedefleriniz için projeler oluşturmanıza olanak sağlıyor ve atmanız gereken adımları kaydediyor. Ayrıca bu görevleri eklerken bir etiket altında kategorilendirebiliyorsunuz.

7. Due:

Due, App Store’da yer alan en iyi ücretli hatırlatıcı uygulamalarından birisi. Uygulamada sunulan özelleştirme türü, uygulamayı daha sık kullanmanıza yardımcı olacak. Bu uygulama, işaretlenene veya yeniden planlanana kadar farklı zaman aralıklarında kaçırılan hatırlatıcıları size bildiren “otomatik erteleme” özelliğiyle beraber geliyor. Kullanımı oldukça kolay olan Due, tam 17 farklı dil desteğiyle beraber geliyor. Due App Store'da 34,99 TL karşılığında satın alınabilir. 

8. Fantastical 2:

Fantastical 2, tüm faaliyetlerinizi tek bir yerden yönetmenize olanak tanıyan Due ile aynı fiyata sahip başka bir ücretli hatırlatıcı uygulamasıdır. Bununla birlikte, Due’nin aksine, bir ton özelleştirme sunuyor ve görevleri yönetme konusunda daha fazlasını isteyenler için ideal hâle geliyor. Fantastical 2'nin sunduğu özellikler arasında tarih, saat ve coğrafi sınırlar belirleme özelliği, etkinliğinizin konumlarını gösteren bir harita, 5 dil desteği, Siri ile etkinlik veya hatırlatıcı ekleme gibi özellikler bulunuyor.

Tüm bu uygulamalar, çalışma hayatınızı verimli hâle getirmenize yardımcı olacak hatırlatıcıların iOS cephesindeki en iyi örnekleriydi. Yine de tavsiyelerinizi yorumlar kısmında belirtebilirsiniz.

Kaynak : https://techpp.com/2019/07/04/best-reminder-apps-for-iphone/
5
2
2
1
0
Emoji İle Tepki Ver
5
2
2
1
0