IT: Bölüm 2, Box Office'te Zirvedeki Yerini Koruyor

49
7
6
4
2
Stephen King'in ünlü romanından uyarlama olan film serisinin 2. filmi bu hafta sonu da Box Office sıralamasında zirvede yerini alacak.

IT serisinin ilk filmi sinema severler tarafından ilgiyle karşılanmıştı. Bir kesim tarafından yoğun bir kötü yorum silsilesine maruz kalmış olsa da izlenme rakamları olarak tatmin edici seviyelere ulaşmayı başarmıştı. Filmi sonunun izleyenleri tatmin etmemesi ve hikayenin tabiri caizse "havada kalmış" olması yapımcıları ikinci filmi çekmek için teşvik etmişti. Bölüm 2'nin çekimlerine başlandığı duyurulduğundan beri sosyal medya üzerinden tepkiler yağmaya başlamıştı. Bu durum da insanların aklına "Acaba film çıktığında tutmayacak mı?" sorusunun yerleşmesine sebep olmuştu.

Geçtiğimiz hafta filmin vizyona girmesiyle birlikte durumun hiç de öyle olmadığını görmüş olduk. Geçen hafta sonu Box Office'te listelerin birinci sırasında boy göstermeyi başaran film, bu hafta da zirvedeki yerini koruyacak. Geçtiğimiz cuma günü 12,8 milyon dolar hasılat elde etmeyi başaran film, bu hafta itibariyle yaklaşık olarak 40,5 milyon dolar hasılat elde edecek. IT: Bölüm 2'nin toplam hasılatının ise yaklaşık olarak 153,5 milyon dolar olması bekleniyor.

IT: Bölüm 2'nin Konusu:

IT: Bölüm 2, birinci filmden 27 sene sonrasını konu alıyor. Birinci filmde "Ezikler Kulübü" olarak adlandırılan çocukların büyümüş hallerine Jessica Chastain, James McAvoy, Bill Hader, Isaiah Mustafa, Jay Ryan, James Ransone, Andy Bean gibi isimler hayat verdi. Pennywise'ı ise tekrardan Bill Skarsgård oynadı. 

Filmde karakterlerden biri hariç hepsinin kasabadan ayrıldığını görüyoruz. Fakat hepsi küçüklüklerinde kendilerine bir söz vermişlerdi. Eğer 'O' ölmediyse ve bir gün geri gelecek olursa onlar da kasabaya geri döneceklerdi. Film genel olarak Pennywise geri dönmesi ve artık büyümüş olan çocukların onu tekrar durdurmaya çalışmasını konu alıyor.

Sizler film hakkında ne düşünüyorsunuz? Filmi izleyenleriniz varsa sizce izlemeye değer bir film mi? Yorumlarınızı bekliyoruz.

 

Kaynak : https://comicbook.com/horror/2019/09/14/it-chapter-two-box-office/#9
49
7
6
4
2
Emoji İle Tepki Ver
49
7
6
4
2