Kızıl Ötesi Kameraya Sahip Huawei Mate 30 Pro Modeli, TENAA'da Görüntülendi

13
2
2
1
0
Bugün Çin'in sertifikasyon sitesi TENAA'da Huawei Mate 30 Pro'nun kızıl ötesi kameraya sahip bir versiyonu gün yüzüne çıktı. Cihazın geri kalan tüm özellikleri amiral gemisi akıllı telefonla aynıydı.

Neredeyse 1 yıl önce tanıtılan ve aylar önce ülkemizde de satışa sunulan Huawei Mate 30 Pro, amiral gemisi akıllı telefonlar arasında çok iyi bir yere sahip olsa da Google servislerinden yoksunluğu nedeniyle pek çok kullanıcının tercihi olamamıştı. Fakat Huawei yine de kendi ekosistemini genişletmek için akıllı telefonunu geliştirmeye devam ediyor.

Biz şu haftalarda şirketin yepyeni amiral gemisi serisi Huawei Mate 40'ı konuşuyor olsak da Huawei'nin Mate 30 Pro telefonunun yeni bir versiyonu bugün TENAA'da gözüktü. Sertifikasyon sitesinde gözüken akıllı telefon Mate 30 Pro'yla aynı özelliklere sahip olsa da barındırdığı tek bir özellik, onu Mate 30 Pro'dan ayırıyordu.

Kızıl ötesi kameralı Huawei Mate 30 Pro:

huawei mate 30 pro

TENAA'da yer alan bilgiye göre gördüğümüz bu akıllı telefon modeli, LOI-AN00m model numaralı bu telefon kızıl ötesi kameraya ev sahipliği yapıyordu. Üstelik cihaz kızıl ötesi kamerayı hem ön hem de arka kısmında barındırıyordu. Şu ana kadarsa Huawei tarafından bu modele dair bir bilgi paylaşımı yapılmadı.

Sitedeki bilgilere göre LIO-AN00m modeli, 16 MP çözünürlüğünde bir ön kameraya ve 32 MP çözünürlüğünde bir arka kameraya sahipti. Elbette cihaz, dört kameralı arka kamera kurulumunu korumaya devam ediyordu. Bunun dışında cihaz, Huawei Mate 30 Pro gibi 6,5 inçlik OLED ekrana ve Kirin 990 işlemciye sahipti.

huawei mate 30 pro kızıl ötesi kamera

TENAA'da gördüğümüz model hakkında ortaya atılan iddialara göre bu model, Huawei Mate 30 Pro Youth Edition'ın ta kendisiydi. İddialara göre yeni akıllı telefon, 128 GB, 256 GB ve 512 GB depolama ve 6 GB, 8 GB ve 12 GB RAM seçenekleriyle piyasaya sürülmeye hazırlanıyor.

Huawei'nin yeni akıllı telefonuna dair belirsizlikler sürerken cihazın nasıl bir fiyat etiketiyle ve ne zaman piyasaya sürüleceği şu an için bilinmiyor. Huawei'nin de kızıl ötesi kamerayı yaygınlaştırmaya başlamasıyla bizi gelecekte nasıl telefonların karşılayacağını hep birlikte göreceğiz.

Kaynak : https://www.gizmochina.com/2020/08/29/huawei-mate-30-pros-new-inferior-variant-spotted-at-tenaa/
13
2
2
1
0
Emoji İle Tepki Ver
13
2
2
1
0