Ben Bu Dünya'dan Değilim Evladım: Louis Vuitton, UFO'ya Benzeyen Kablosuz Hoparlörünü Tanıttı

22
2
2
0
0
Louis Vuitton, giyim ve aksesuarların domine ettiği ürün gamına teknolojik bir ürün ekledi. Paris merkezli moda evi, UFO'ya benzer bir tasarıma sahip kablosuz hoparlörünü tanıttı.

Adının nasıl telaffuz edildiğine dair kafaların bir hayli karışık olduğu, özel tasarım ürünleriyle tüm dünyada adından söz ettiren Paris merkezli Louis Vuitton, yeni ürününü tanıttı: UFO’ya benzeyen bir kablosuz hoparlör. Markanın Toupie adlı çantasından ilham alınarak tasarlanan Horizon Light Up’ın dışındaki deri detaylar dikkat çekiyor. Hoparlör, siyah ve metal renklerden oluşan tasarımıyla fütüristik bir filmden fırlamış gibi duruyor.

Hoparlörün çerçevesi boyunca Louis Vuitton markası harfi harfine işlenmişken deri yüzeylerde ise lüks moda evinin motifleri yer almakta. Markanın ikonik deseni, müziğe göre değişen renklerle subwoofer aydınlatma stilini de çevreliyor.

Ses kalitesinden ziyade tasarım odaklı gibi görünüyor:

louis vuitton hoparlör

Louis Vuitton, hoparlörü kısa bir gezintiye çıkarmak isteyebileceğinize de düşünmüş; zira cihaz çıkarılabilir deri bir kayışla birlikte geliyor. Fransız moda evi, belli ki teknolojiyi yanınızda taşırken ödün stilinizden ödün vermenizi de istemiyor. Hoparlör hakkında kayda değer bir diğer bilgi ise UFO tasarımının, dinleyicinin cihazdan çıkan sesin havada dolaşımını cihazı yan yatırarak kontrol edebilmesi.

30 Temmuz'da satışa çıkacak hoparlörün teknik özellikleri hakkında pek bir bilgi olmasa da cihazın Bluetooth, Wi-Fi ve AirPlay 2 desteğine sahip olacağı söyleniyor. Hoparlör, ayrıca stand olarak da kullanılabilen bir şarj ünitesiyle birlikte geliyor. Ses kalitesinden ziyade görünüşle ilgilenenlere hitap edeceği düşünülen ürünün fiyatı hakkında herhangi bir bilgi olmasa da cep yakma ihtimali oldukça yüksek.

Kaynak : https://designtaxi.com/news/414614/Louis-Vuitton-Reveals-Light-Up-Wireless-Speaker-With-Clever-UFO-Design/
22
2
2
0
0
Emoji İle Tepki Ver
22
2
2
0
0