Sony, Evden Çalışanlara Odaklanan Yeni Kablosuz Hoparlörünü Duyurdu

11
8
2
1
0
Tüketici elektroniği alanında geçmişten bugüne iddialı ürünler ortaya koymayı her zaman başarmış olan Sony, yeni bir kablosuz modelle karşımızda. SRS-NB10 ismiyle karşımıza çıkan bu model, evden çalışan bireylerin ihtiyaçlarını karşılayacak birçok özelliğe sahip.

Tüketici elektroniği konusunda dünyanın önde gelen firmalarından olan Sony, akıllı telefon alanında son zamanlarda kendini pek gösteremiyor olsa da konu hoparlör ve kulaklık gibi ürünlere geldiğinde hala en iddialı şirketlerin arasında bulunuyor. Kullanıcılarından da bu ürünleri konusunda oldukça fazla beğeni toplamış olan Sony, yeni kablosuz hoparlör modeli SRS-NB10 ile karşımızda.

SRS-NB10 modeli, işlerini evlerinden yapan kişileri hedef alıyor. Bu bağlamda bu hoparlör; toplantılara katılması gereken, temiz bir sese ihtiyaç duyan, mobil cihaz kullanıyor olsa da mikrofonunu kolayca açıp kapatabilmesi gereken ve elbette konforlu bir ürüne ihtiyaç duyan kullanıcıların oldukça hoşuna gidecek gibi görünüyor. İşte SRS-NB10 modelinin öne çıkan özellikleri ve fiyatı:

Tüm gün taşınabilmesi için oldukça hafif tasarlanan model, oldukça iyi bir görüşme deneyimi sunuyor

NB10

NB10 modeli, az önce de söylediğimiz gibi evden çalışan kişilerin işine yarayacak birçok özelliğe sahip. Öncelikle, bu hoparlörün tasarımı sayesinde görüşmelerinizi net bir şekilde, odadaki diğer kişileri rahatsız etmeden gerçekleştirebiliyorsunuz. Yukarıya doğru bakan ses ünitelerine sahip olan hoparlörde iki adet mikrofon bulunuyor. Bu mikrofonlardan alınan ses, Precise Voice Pickup adlı teknoloji ile işleniyor ve sesiniz, yankı gibi istenmeyen şeylerden arındırılarak karşı tarafa ulaştırılıyor.

Buna ek olarak hoparlörün üzerinde mikrofonunuzu açıp kapatmanıza yarayan bir tuş bulunuyor. Bu küçük görünen detayın özellikle sık sık toplantılara katılan kişiler için oldukça iyi bir dokunuş olduğunu söyleyebiliriz.

NB10

NB10, kullanıcılara 20 saate varan bir batarya ömrü sunuyor. Bu süre, kullanım şeklinize göre değişecek olsa da yoğun bir iş gününüzde sizi yarı yolda bırakmayacağını söyleyebiliriz. Sunduğu bu süreye ek olarak bu model, 10 dakikalık şarj ile 1 saate kadar batarya ömrü sunabiliyor. NB10’un şarj işlemi, Type-C ile gerçekleştiriliyor.

Kablosuz hoparlörümüz aynı anda 2 cihaza bağlanabiliyor. Bu sayede hem bilgisayarınıza hem de akıllı telefonunuza bağladığınızı düşünürsek, herhangi bir taraftan gelecek olan önemli bir aramayı kaçırmayacağınızı söyleyebiliriz. Yani iki cihaz arasında oldukça hızlı geçiş yapan hoparlör, sizleri görüşme sebebiyle yarıda kalan müziğinize devam edebilmeniz için yeniden bağlantı kurma zahmetine sokmuyor.

Fiyata gelelim:

NB10

SRS-NB10 modelinin, kömür grisi ve beyaz şeklinde iki renk seçeneğiyle, bu yılın eylül ayında karşımıza çıkması bekleniyor. Çıkış fiyatı ise 149,99 dolar (yaklaşık 1300 TL) olarak paylaşıldı.

Kaynak : https://finance.yahoo.com/news/sony-electronics-introduces-srs-nb10-140000731.html?guccounter=1
11
8
2
1
0
Emoji İle Tepki Ver
11
8
2
1
0