MCU'nun Tüm Filmlerini Tek Seferde İzleyene 1000 Dolar Vereceğini Söyleyen "İş İlanı"

37
8
4
2
2
Eğer Marvel filmlerini çok seviyorsanız sizlere çok sevindirici bir haberimiz var. Bir şirket, MCU'nun tüm filmlerini tek seferde izlemek isteyen birine 1.000 dolar vermeyi teklif ediyor.

CableTV.com'un yayınladığı ilana göre, Marvel Sinematik Evreni'nde bulunan ilk 20 filmi arka arka izleyebilirseniz 1.000 dolar kazanıyorsunuz. "İş ilanı" tam olarak şöyle ifade edilmiş:

"Iron Man'in dayanıklılığına sahip misiniz? Ya Kaptan Amerika'nın azmine? Peki Ant-Man'in sahip olduğu boş zamana? O zaman CableTV.com'un sizin için bir görevi var. MCU'nun daha önce yayınlanmış 20 filmini, Avengers: Endgame çıkana kadar arka arkaya izleyin."

Bu ilanının detaylarına bakıldığındasa aslında çok da bir şey istenmediği görülüyor. Yapmanız gereken tek şey, yukarıda da belirttiğimiz gibi, tek oturuşta tüm filmleri izleyip bitirmek. Ancak sosyal medyayı kullanmaktan çok hoşlanmıyorsanız bir daha düşünmekte fayda var, çünkü iş ilanı aynı zamanda yaşadığı deneyimi sürekli olarak tweet'lerle anlatmak zorunda.

2581 dakika, yani tam 43 saat 1 dakikalık bu maratonda ihtiyaç molası için aralar verileceği kanaatindeyiz. İlgi çekici ve yüklü para kazandıran bu film maratonu hakkında tüm detaylar için, ilanın sitesine bakabilirsiniz.

Kaynak : https://www.ubergizmo.com/2019/03/binge-watch-all-marvel-movies-for-1000/
37
8
4
2
2
Emoji İle Tepki Ver
37
8
4
2
2