Monster Notebook, Birinin Fiyatı 100.000 TL Olan Yeni Dizüstü Bilgisayarları Türkiye'de Satışa Sundu

134
48
17
16
14
Monster Notebook, Intel'in 11. nesil işlemcileriyle güçlendirdiği yeni dizüstü bilgisayarlarını Türkiye'de satışa sundu. Sahip oldukları teknik özelliklerle yüksek performansı garantileyen dizüstü bilgisayarlar, fiyatlarıyla ne yazık ki cep yakıyorlar.

Türkiye'de giderek popülerleşen markalardan bir tanesi olan Monster Notebook, en yeni dizüstü bilgisayarlarını satışa sundu. Şirketin bugüne kadar piyasaya sürdüğü tüm serilere yeni üyeler, yapılan son açıklamalarla yeni üyeler kazanmış oldu. Bu dizüstü bilgisayarlar, tahmin edebileceğiniz üzere tabiri caizse "gırtlak dolu" olarak nitelendirilebilecek potansiyellere sahipler.

Monster Notebook tarafından ülkemizde satışa sunulan yeni modeller, Intel'in 11. nesil işlemcilerinden güç alıyorlar. Bu güç, NVIDIA'nın GeForce RTX 30xx serisi GPU'larıyla birleştirilerek, yüksek performans arayan tüketicilerin tüm ihtiyaçlarını karşılayabilecek düzeye getirilmiş. Ayrıca bu dizüstü bilgisayarlar, Intel Wi-Fi 6 AX201 gibi yeni nesil teknolojilerle de donatılmış durumdalar.

Monster Notebook'un yeni dizüstü bilgisayarları

Monster Notebook

Monster Notebook'un yeni dizüstü bilgisayarları, Abra, Tulpar ve Semruk olarak isimlendirilen oyun odaklı dizüstü bilgisayarlarının bir parçası. Ayrıca şirket, iş odaklı olarak tasarladığı Huma serisi dizüstü bilgisayarlarının donanım özelliklerini de güncelledi. Böylelikle hem oyun hem de iş odaklı tüketiciler, Monster Notebook'un yeni modelleri ile en yüksek performans deneyimini yaşama imkanı yakalayacaklar.

Monster Notebook, piyasaya sürdüğü dizüstü bilgisayarların yüksek donanım özellikleri ile dikkat çeken şirketlerden bir tanesi. Ayrıca kullanıcılar, bu dizüstü bilgisayarları kendi tercihlerine göre konfigüre edebiliyorlar. Bu yüzden, Monster Notebook ürünlerinin fiyatlarında büyük farklılıklar olabiliyor. Peki Monster Notebook'un 11. nesil Intel işlemcilerden güç alan modellerinin fiyatları hangi aralıklarda yer alıyor?

Monster Notebook

Eğer bugün, Monster Notebook tarafından piyasaya sürülen 11. nesil Intel işlemcili ve NVIDIA GeForce RTX 30xx serisi GPU'lu dizüstü bilgisayarlardan bir tanesini satın almak isterseniz, gözden çıkarmanız gereken minimum tutar 11 bin 599 TL. "Abra A5" isimli bu dizüstü bilgisayar, Intel Core i5-11400H işlemci, NVIDIA GeForce RTX 3050 GPU, 8 GB RAM, 500 GB M.2 SSD gibi teknik özelliklere sahip. 

Tercih edilir mi bilemeyiz ancak Monster Notebook'tan bir dizüstü bilgisayar almak isterseniz, 100 bin TL gibi bir ödeme de yapabilirsiniz. "Semruk S7" olarak isimlendirilen bu model; Intel Core i9-11900K işlemci, 128 GB RAM, 6 TB SSD, NVIDIA GeForce RTX 3080 GPU gibi özelliklere sahip olarak geliyor. 

134
48
17
16
14
Emoji İle Tepki Ver
134
48
17
16
14