Netflix, İptal Ettiği The OA Dizisi İçin Final Bölümü Bile Yapmayacağını Duyurdu

55
8
3
3
2
Netflix'in sevilen bilim kurgu dizisi 5 Ağustos tarihinde iptal edilmişti. Dizinin hikayesi için bir final bekleyen hayranları ise yeniden kötü bir haber aldılar. Dizi, herhangi bir final bölümüne sahip olmayacak.

Netflix’in oldukça yoğun ilgi gören ve fanları tarafından fazlasıyla övülen bilim kurgu dizisi The OA’nın üçüncü sezonunun çıkmayacağı ve dizi projesinin iptal edildiği duyurulmuştu. Bu duyurudan sonra ise fanlar Netflix’e sert tepkiler yağdırmıştı.

Ancak büyük bir hayran kitlesine ve yüksek reytinglere sahip dizinin kaderi değişmedi. Fanların onca imza kampanyası ve tepkisine rağmen dizi projesi maalesef terk edildi. Bunun üzerine diziye bir final bekleyen fanlar ise yine kötü bir haberle karşı karşıyalar.

the oa

Daha önce iptal edildikten sonra 2 saatlik bir film ile hikayeyi toparlayıp finalini yapan diğer Netflix yapımları olan Disjointed ve Sense8’in aksine The OA’nın bir finali olmayacak. Yani iki sezon boyunca merakla diziyi takip eden hayranları bir sonuca ulaşamayacak ve dizi olduğu yerde bırakılacak.

Beş sezon boyunca sürmesi planlanan The OA dizisinin final bölümüne kavuşmama gerekçesi ise biraz garip. Dizinin yaratıcısı Brit Marling’e göre iki saatlik bir final dizideki hikayenin toparlanması için yeterli olmayacak.

The OA, farklı hikayesiyle izleyicilerini büyülüyordu:

the oa

The OA, Prairie Johnson adındaki kayıp karakterin uzun yıllar sonra gizemli yeteneklerle ortaya çıkmasından sonra yaşanan olayları anlatıyor. Yaşam ile ölüm arasındaki sınır ve insanlar arasındaki bağın üzerinde duran dizi, ikinci sezonunda alternatif gerçekliğe yer vermesiyle izleyenleri büyülemişti.

Netflix ise bu muhteşem ve birçok eleştirmenden yüksek puan toplayan diziyi 5 Ağustos tarihinde iptal edildiğini ve üçüncü sezonunun çekilmeyeceğini duyurmuştu. Netflix’in popüler bir diziyi iptal etmesinin tek örneği ise bu değil. En güncel örnek Jason Mamoa’nın rol aldığı The Frontier dizisinin iptali olarak verilebilir.

Kaynak : https://www.slashgear.com/netflix-wont-give-the-oa-a-movie-following-the-shows-cancellation-30589286/
55
8
3
3
2
Emoji İle Tepki Ver
55
8
3
3
2