Nissan, Ulusal Parklar için Ultimate Titan Tasarlıyor

10
1
1
1
0
Nissan, Amerika Ulusal Park Haftası'nı ve 22 Nisan Dünya Günü'nü bu yeni tasarımıyla kutluyor.

Nissan, Titan pikabını tuval olarak kullanarak yeni bir mekanik sanat harikası yaratacak. Şirket, yalnızca özel amaçlarla kullanılacak aracın taslağını basına sızdırdı bile. Araç sadece Amerika'daki Ulusal Park Hizmeti’nin resmi yardım kuruluşu olan Ulusal Parklar Vakfı’na (NPF) hizmet etmek için tasarlandı. Bu olay Nissan’ın parkların önemini vurguladığı bu yılki ikinci önemli icraatı. Şubat ayında Nissan, hükümetin zorunlu olmayan federal hizmetleri kapatmasının ardından, korunan alanların eski haline getirilmesi için Ulusal Parklar Vakfı’na yaptığı bağışları iki katına çıkardı.

Nissan, geçtiğimiz Ekim ayında otomobil üreticisi Red Cross’a yardım etmek için Ultimate Service Titan’ı tasarlamıştı. Aracın tasarımı Titan XD Midnight Edition Crew Cab'i baz alarak yapıldı. Aracın eski yatağı B&S Customizing'ın iklim kontrollü hafif yatağı ile değiştirildi.

Geçen ay Nissan, Habitat for Humanity tarafından tasarlanan ev inşaatında kullanılmak üzere Ultimate Work Titan'ı tanıttı. XD Midnight Crew Cab Edition tasarımında ise kabinin arka koltuğuna özel bir masa, dosya depolama sistemi ve kilitlenebilir bir depolama sistemi ekledi. Tasarımcılar, alet edevatları koymak için bir raf eklemeyi de unutmadı. Tüm bunların yanı sıra yataklı bir depolama alanı tercih edildi.

Tahminlere göre, National Parks, oyunu bir kez daha Titan XD Midnight Crew Cab Edition’dan yana kullanacak. 

Basına sızdırılan taslağa göre aracın arka kısmı, kamu hizmetine açık bir araç gibi tasarlandı. Aracın yan tarafındaysa yedi adet kilitlenebilir depolama alanı bulunuyor. Ayrıca tasarımda, yataktaki hava kompresörü ve tentede bulunan ışıklar hemen göze çarpıyor. Nissan, bu son ürünü ne zaman görebileceğimizi açıklamadı ancak aracın Dünya Günü ve Ulusal Park Haftası için tasarlandığı göz önüne alındığında aracı yakın zamanda göreceğiz gibi gözüküyor.

Kaynak : https://www.autoblog.com/2019/04/23/nissan-ultimate-titan-pickup-national-parks-foundation/
10
1
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
10
1
1
1
0