Peaky Blinders’ın Ekrana Kilitleyecek 5. Sezon Fragmanı Yayınlandı

27
3
2
1
0
Peaky Blinders’ın uzun süredir beklenen 5. sezon fragmanı, bol bol patlama ve aksiyon dolu sahneleriyle yayınlandı.

Uzun bir bekleyiş ardından Peaky Blinders’ın yeni sezonunun fragmanı yayınlandı. Fragmanda kasvetli bir fon müziği, Birmingham’ın gri gökyüzü ve bir sürü aksiyon sahnesinin yanı sıra bir Peaky Blinders sezonundan bekleyebileceğiniz her şey var.

Açılış sahnesinde Tommy Shelby’nin bir arazide müzik eşliğinde elinde taramalı tüfekle ateş ettiğini, Tommy’nin arkasında bir patlama gerçekleştiğini görüyor ve bir konuşmaya tanıklık ediyoruz: “Bir tanrı var, bir de Peaky Blinders. İpleri elimizde tutuyoruz, şimdi bizi kim asabilecek?” Ardından Tommy’nin kız kardeşi Ada, ona “Kimse seni asmayacak Tommy, sen kendi kendini asacaksın” şeklinde bir cevap veriyor.

“Bazen ölüm bir kibarlıktır.”

Bu diyalog, muhtemelen tüm sezonun gidişatı hakkında bir tüyo veriyor. Tommy’nin Güney Birmingham parlamentosunda temsilci olması, onun problemlerinden kolayca kurtulamayacağının da göstergesi zira kendisi, artık çok daha büyük bir pozisyonda.

peaky blinders

Tam olarak bu noktada da sezonun muhtemel ana kötü karakteri devreye giriyor ve Britanya Faşistler Birliği’nin lideri Oswald Mosley, Tommy Shelby’e “Bay Shelby, dikkatimi çektiniz” diyor. Ardından da “İngiltere bu gece yaşıyor!” şeklinde bağırıyor.

Fragmanda tüm bunların dışında yanan bir kar, silah tutan Polly, yanan kömürleri tekmeleyen bir Arthur ve en en dikkat çekeni de Tommy’nin arkasında patlama gerçekleşmeden hemen önce birine ateş ettiği bir sahne var. Fragmanda yer alan son cümle “Bazen ölüm bir kibarlıktır.” Bu da Tommy Shelby’nin sonu anlamına geliyor olabilir.

Kaynak : https://www.esquire.com/uk/latest-news/a28549633/the-peaky-blinders-season-5-trailer-is-finally-here-and-its-frankly-berserk/
27
3
2
1
0
Emoji İle Tepki Ver
27
3
2
1
0