Realme, İndirim Kuponları Kazandıran Monster Party Adlı Oyununu Duyurdu

9
7
2
1
1
Çinli akıllı telefon üreticisi Realme, sadece oyun oynayarak indirim kuponları kazanabileceğiniz Monster Party adlı oyununu duyurdu. Oyun, 27 Aralık'a kadar erişimde olacak.

Yalnızca birkaç yıllık bir şirket olmasına rağmen kısa sürede dünya çapında bir akıllı telefon markası olmayı başaran Realme, Monster Party isimli yeni bir oyun duyurdu. Realme hayranlarının hem eğlenmesini hem de ödüller kazanmasını sağlayan Monster Party, sınırlı süreliğine erişimde olacak.

Realme marka akıllı telefon ve hafıza temalı bir oyun olan Monster Party’de başarılı olan kullanıcılar, Hepsiburada’da geçerli 50 TL ve 100 TL’lik indirim kuponları kazanıyorlar. Tek kullanımlık olan bu kuponlar, 31 Aralık tarihine kadar yapılacak Realme akıllı telefon alışverişlerinde kullanılabilecekler.

Realme Monster Party, 27 Aralık'a kadar erişime açık olacak

realme monster party

Realmemonsters.com web sitesi üzerinden Instagram ya da Facebook hesaplarını bağlayarak giriş yapılabilecek olan Monster Party oyun, 27 Aralık tarihine kadar erişime açık kalacak. Oyunda dereceye girip indirim kuponu kazanma fırsatı yakalamak için yaklaşık 5 günlük bir süreniz bulunuyor.

9
7
2
1
1
Emoji İle Tepki Ver
9
7
2
1
1