Redmi 7A’nın Avrupa’daki Satış Fiyatı Belli Oldu

21
2
1
1
1
Xiaomi'nin yeni giriş seviyesi telefonu Redmi 7A'nın duyurulduğu haberini yapmıştık. Şimdiyse telefonun takribi fiyatı belli oldu.

Xiaomi Redmi 7A iki kere duyuruldu. Duyurulardan biri telefonun özelliklerini belirtirken, bir diğeri ise fiyat ve bulunabilirlik hakkında oldu. Cihaz başlangıçta yalnızca Çin pazarında satışa sunulmuş olsa da Çekya ve Slovakya’daki satıcılar telefonu çoktan listelemeye başladılar. 

Redmi 7A, Redmi 7 ailesinin en bütçeye uygun versiyonu diyebiliriz. Cihaz, Snapdragon 439 yonga setine sahip ve alıcılarına 16 veya 32 GB'lık depolama seçeneklerini sunuyor. Telefonun arka ve ön yüzeylerinde birer tane kamera bulunuyor. Herhangi bir parmak izi tarayıcısına sahip olmayan telefonun en iyi özelliği ise 4000 mAh'lik oldukça büyük bir batarya. Düşük güç tüketimine sahip bu giriş seviyesi işlemci ile birleşince, telefonun uzun bir süre şarj edilmeden kullanılabileceğini söyleyebilir.

Redmi 7A’nın Avrupa'daki satış tarihi için resmi bir vakit belirtilmemiş olsa da temmuz ayı içerisinde tanıtılması bekleniyor. Fiyatının ise 100€ (660 TL) civarında olacağı düşünülüyor.

Kaynak : https://www.gsmarena.com/redmi_7a_arriving_in_europe_for_100-news-37625.php
21
2
1
1
1
Emoji İle Tepki Ver
21
2
1
1
1