Redmi K20'nin Tanıtım Tarihi Belli Oldu

23
3
1
1
0
Xiaomi'nin alt markası olan Redmi, çok yakında yeni amiral gemisini tanıtıyor.

Xiaomi'nin fiyat/performans odaklı akıllı telefon çözümlerini üreten Redmi, uzun süre gündemde kalacak bir modelle geliyor. Cihaz daha tanıtılmadan hakkındaki birçok bilgi internet aleminde yayımlandı. Şimdiyse Xiaomi, Redmi K20'nin 28 Mayıs Salı günü lanse edileceğini sosyal medya platformu Weibo'daki resmi hesabı üzerinden duyurdu.

Mobil platformun en güçlü işlemcilerinden birisi olan 'Qualcomm'un Snapdragon 855 yonga setini barındıracak olan en düşük fiyatlı akıllı telefon' unvanına sahip olmayı hedefleyen Redmi K20, Sony'nin 48 MP çözünürlüğündeki IMX586 sensörünü de arka tarafında bulunan kamera modülü içerisinde barındıracak. Kızaklı ön kameraya ve 4.000 mAh batarya kapasitesine sahip olmasının dışında cihazın diğer teknik özellikleri hakkında ne yazık ki net bir bilgi yok.

Hindistan'da Poco F2 adıyla piyasaya sürüleceği açıklanan Redmi'nin yeni amiral gemisi, Corning Gorilla Glass 6 ile desteklenen AMOLED ekranı ve ekranın içerisinde bulunan parmak izi tarayıcısıyla 'amiral gemisi katili' klasmanına giriş yapacak. Redmi K20 Pro modelinin ise sıradan versiyondan farklı olarak 27 W hızlı şarj desteğine sahip olacağına dair söylentiler bulunuyor.

Kaynak : https://www.bgr.in/news/xiaomi-redmi-k20-launch-set-for-may-28-will-be-called-poco-f2-in-india/
23
3
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
23
3
1
1
0