Resident Evil 2 R.P.D. Demosu, Tüm Platformlar İçin Ücretsiz Olarak Yayınlandı

5
3
1
0
0
Resident Evil 2 R.P.D. Demosu, Tüm Platformlar İçin Ücretsiz Olarak Yayınlandı
Capcom, Resident Evil hayranlarını sevindirecek bir gelişmeye imza attı. Şirket, Resident Evil 2 R.P.D. adını verdiği oyun demosunu, tüm platformlar için ücretsiz olarak sundu.

Capcom’un efsane mertebesine ulaşmış korku oyunu serisinden Resident Evil 2’nin yeniden yapımı, bu sene PC’ye ve konsollara gelmiş, hem oyunculardan hem de eleştirmenlerden oldukça iyi notlar almayı başarmıştı. Geçtiğimiz haftalarda oyundaki gizli bir başarım, Steam platformunda ortaya çıkmış ve ardından tüm platformdaki oyunculara bu yama gönderilmişti.

Tıpkı tahmin edildiği gibi Resident Evil 3 duyurusunun ışığında bu yeni başarım, Jill Valentine ve oyuncuların okuması için arkasında bıraktığı notla ilgiliydi. Şirket, bununla oyuncuların dikkatini çekmeyi başarmışken daha fazla oyuncuyu kendisine çekebileceğini düşündü ve Resident Evil 2’nin tek kullanımlık demosunu tüm platformlar için ücretsiz olarak indirmeye sundu.

Resident Evil 2 R.P.D. Demosu:

Raccoon Police Department (R.P.D.) adı verilen bu demo, oyundaki karakterlerden bir tanesi olan Leon’un geçmişine ve çaylak bir polis memuru olarak ilk görevine odaklanıyor. Bu demoda öncekinin aksine 30 dakikalık bir süre kısıtlayıcı bulunmuyor. Dolayısıyla zombileri rahat rahat öldürebilir ve Licker’lardan kaçmaya çalışabilirsiniz.

Bu demo, oyunu tamamen bitiren kullanıcılara da yeni oyun öncesi Resident Evil evreninin havasını yeniden soluma şansı veriyor. Yani oyunu oynayıp bitirdiyseniz ve sevdiyseniz demoyu da deneyebilirsiniz. Demonun Steam sayfasına ise buradan ulaşabilirsiniz.

Resident Evil 2 R.P.D. minimum sistem gereksinimleri:

  • İşletim Sistemi: Windows 7, 8.1, 10
  • İşlemci: Intel Core i5 – 4460 ya da AMD FX 6300 veya daha üstü
  • RAM: 8 GB
  • Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 760 ya da AMD Radeon R7 260x (2 GB Video RAM)
  • DirectX: Sürüm 11

Resident Evil hayranlarının merakla beklediği Residen Evil 3’ün remake'i ise 3 Nisan 2020 tarihinde piyasaya çıkacak. Oyun; Xbox One, PlayStation 4 ve PC platformlarından oynanabilecek.

Kaynak : https://wegotthiscovered.com/gaming/resident-evil-2-demo-consoles-pc/
5
3
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
5
3
1
0
0