Samsung Galaxy Fold'un Satış Rakamları Açıklandı

22
9
2
1
1
Berlin'de konuşan Samsung Electronic Başkanı Young Sohn, 1 milyon Galaxy Fold sattıklarını söyledi. Yaklaşık 2 bin dolarlık telefon 500 bin adet hedefliyken hedefin aşıldığı da belirtildi.

TechCrunch Disrupt Berlin'de konuşan Samsung Electronic Başkanı Young Sohn, ekim ayında yaptıkları '500 bin Samsung Galaxy Fold satışı' tahminlerine rağmen 1 milyon telefonun satıldığını açıkladı. Sohn, Samsung Galaxy Fold'un 2000 dolar olduğunu hatırlatırken "Mesele şu ki bu üründen 1 milyon adet satıyoruz. 1 milyon kişi 2000 dolarlık bu ürünü kullanmak istiyor" dedi.

Galaxy Fold

Disrupt Berlin'deki bugünkü tartışma, inovasyon yoluyla büyümeye ilişkindi. Satış rakamları hakkında konuşan Sohn, Samsung'un geri bildirim almak için ürün piyasaya sürme sürecini de açıkladı. Sohn'a göre, şirket Galaxy Fold gibi cihazları laboratuvarda tutmaya devam ettiği sürece ihtiyaç duyduğu girdiyi elde edemiyor. Galaxy Fold'un çok sayıda geri bildirim alması da Sohn'un bu tezini güçlendirir nitelikte.

Samsung 2019 yılının başında katlanabilir cihazını açıkladığında piyasada az sayıda katlanabilir akıllı telefon bulunuyordu. Nisan ayında piyasaya sürülmesinden sonra, çok sayıda kullanıcı Galaxy Fold ile yaşadığı sorunlar hakkında geri bildirimde bulundu. Samsung kısa süre içerisinde cihaz üzerinde tekrar çalıştıktan sonra, Galaxy Fold'u eylül ayında tekrar piyasaya sürdü.

Galaxy Fold

Yeni Galaxy Fold'un, bazı ekran sorunları devam etmesine rağmen, eskisine oranla daha sağlam olduğu belirtiliyor. Samsung'un 2020 yılında 6 milyon katlanabilir cihaz satmayı hedeflediği söyleniyor.

Kaynak : https://techcrunch.com/2019/12/12/samsung-has-sold-1-million-galaxy-fold-smarthphones/
22
9
2
1
1
Emoji İle Tepki Ver
22
9
2
1
1