Apple'ın 'Katlanabilir iPad' Planları Rakibi Samsung Tarafından Ortaya Çıkarıldı: 2024'te Ortalık Karşıcak Gibi Duruyor

8
3
2
0
0
Samsung, Apple'ın ne zaman katlanabilir cihaz sektörüne giriş yapacağına dair beklentilerini paylaştı. Samsung'a göre Apple'ın ilk katlanabilir cihazı, iPhone olmayacak.

Samsung’un mobil dünyadan sorumlu departmanı Mobile eXperience (MX), bugün son dönemde sıkça konuşulan bir konuya dair ışık tuttu. Şirket, Apple’ın ilk katlanabilir cihazına dair beklentilerini paylaştı.

Katlanabilir akıllı telefon stratejisi hakkında bir toplantı gerçekleştiren şirket, Apple’ın katlanabilir ekrana sahip ilk cihazını 2024 yılında piyasaya sürmesini beklediğini açıkladı. Üstelik Samsung’a göre bu cihaz, iPhone olmayacak.

Apple, katlanabilir akıllı cihazlara tablet ya da bilgisayarlarıyla giriş yapacak:

apple katlanabilir

Samsung’a göre Apple’ın ilk katlanabilir cihazı, iPhone telefon modeli olmayacak. Bunun aksine şirket, ilk Apple katlanabilir cihazın bir tablet ya da bilgisayar olmasını bekliyor. Bu beklenti, geçtiğimiz günlerde bir analiz şirketi ile tamamen uyuşuyor:

iPhone kullanıcıları, Samsung katlanabilir telefonlara geçiyor:

Samsung, toplantı sırasında ilginç bir veriye de yer verdi. Katlanabilir telefonların akıllı telefon pazarının yalnızca %1’ini oluşturduğunu paylaşan Samsung, 20 ile 30 yaşlarındaki iPhone kullanıcılarının Samsung katlanabilir telefonlara geçişinin 3-4 kat arttığını ifade etti.

Teknoloji devi, son olarak mevcut katlanabilir cihazlarda çözülmesi gereken bazı sorunlara da ışık tuttu. Şirket, akıllı telefonları daha hafif, ince ve dayanıklı olması, ekrandaki katlama izinin azaltılması, S Pen için bir yer oluşturulması ve kameraların geliştirilmesi gerektiğini paylaştı.

Kaynak : https://www.thelec.net/news/articleView.html?idxno=4266
8
3
2
0
0
Emoji İle Tepki Ver
8
3
2
0
0