Samsung Galaxy Fold'un 650 TL'lik Deri Kılıfları Ortaya Çıktı

16
10
7
5
3
Galaxy Fold'un Samsung mağazalarında satılacak resmi deri kılıfları ortaya çıktı. Söylentiye göre kılıfların fiyatı 100 Euro yani 650 TL civarında olacak.

Samsung’un ilk katlanabilir akıllı telefonu olan Galaxy Fold, dünya çapında yayın yapan bazı teknoloji editörlerinin elinde kalınca eleştirilerin odak noktası haline gelmiş durumda. Güney Koreli şirket, konuyla ilgili inceleme başlattıklarını açıklarken, Galaxy Fold’un piyasaya sürülüş tarihinde herhangi bir değişiklik yapılmayacağını duyurdu.

Galaxy Fold ile ilgili tartışmalar devam ederken Roland Quandt, Galaxy Fold’un resmi deri kılıflarını ortaya çıkardı. Siyah ve beyaz olmak üzere iki ayrı renk seçeneğine sahip olan Galaxy Fold deri kılıflar, Cihazın ana ekranı açık olduğunda arka paneli tamamen kaplarken, cihaz katlandığında menteşeler ortaya çıkıyor.

Roland Quandt’a göre Galaxy Fold’un resmi deri kılıflarının fiyatı 100 Euro yani yaklaşık 650 TL civarında olacak. Bu fiyat, Galaxy Fold deri kılıfının Galaxy S10 deri kılıfına göre neredeyse iki kat pahalı olacağı anlamına geliyor. Fakat cihazın neredeyse iki kat daha büyük bir gövdeye sahip olduğunu düşünürsek fiyatın çok da anormal olduğunu söyleyemeyiz.

Kaynak : https://www.gsmarena.com/heres_the_official_samsung_galaxy_fold_leather_case-news-36638.php
16
10
7
5
3
Emoji İle Tepki Ver
16
10
7
5
3