Samsung Galaxy Note10'da Bulunan Esrarengiz Deliğin Sırrı Çözüldü

66
13
13
12
4
Samsung'un yeni amiral gemilerinin üst kısmında bulunan ve ilk başlarda bir LED olduğu veya bir kızılötesi sensör olduğu düşünülen deliğin, daha iyi bir stero ses üretmek için kullanılan ikinci bir hoparlör deliği olduğu anlaşıldı.

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, geçtiğimiz hafta düzenlediği bir etkinlikle yeni amiral gemisi Galaxy Note10'u tanıttı. Teknoloji devinin tanıttığı yeni amiral gemisi her detayıyla büyük ilgi görürken telefonun üst kısmında bulunan esrarengiz bir bölge dikkatlerden kaçmadı.

Hem Galaxy Note10 hem de Galaxy Note10+'ın üst kısmında bulunan bu bölge küçük bir delikten oluşuyor. Bu delik ilk başlarda bir LED aydınlatma veya televizyonların kontrol edilmesi için kullanılabilen bir kızılötesi sensör olarak düşünüldü ancak deliğin bunlarla bir alakası yoktu.

Samsung'la ilgili hem orijinal yazılım sürümlerini kullanıcıların hizmetine sunan hem de önemli gelişmeleri haber eden SamMobile'ın ifadelerine göre Galaxy Note10 ve Galaxy Note10+'ın üst kısmında bulunan bu delik aslında kullanıcılara çok daha iyi bir ahize deneyimi sunan ikinci bir hoparlör deliği.

İlk başlarda ne olduğu anlaşılamayan bu hoparlör deliğiyle Samsung, çok daha güçlü bir stereo ses üretimini sağlayacak ve kullanıcılara iyi bir sesli konuşma deneyimi yaşatacak.

Kaynak : https://mspoweruser.com/the-puzzle-of-the-samsung-galaxy-note-10s-mysterious-new-hole-has-been-solved/
66
13
13
12
4
Emoji İle Tepki Ver
66
13
13
12
4