Yüzüklerin Efendisi Dizisi Rings of Power'a İlk Tepkiler Geldi: İşte Filmleri Aratmayacağını Düşündüren Açıklamalar

24
15
1
1
1
Amazon’un Yüzüklerin Efendisi dizisi Güç Yüzükleri ya da orijinal adıyla Rings of Power’ın yayınlanmasına sayılı günler kaldı. Diziyi erkenden izleyen eleştirmenlerin ilk tepki ve yorumları paylaşıldı.

Edebiyat dünyasının en popüler fantastik serilerinden Yüzüklerin Efendisi, Amazon’un yeni dizisi Rings of Power (Güç Yüzükleri) ile yeni bir uyarlamaya kavuşuyor. Ekranların en pahalı dizilerinden olan Rings of Power’ın ilk 2 bölümü, 2 Eylül 2022’de yayınlanacak.

Ancak mesele bir LOTR ve hatta Orta Dünya eseri olunca, bu eser de dünyanın en büyük yayın mecralarından birinde yayınlanacaksa beklentiler yükseliyor. Peki Rings of Power gerçekten de Yüzüklerin efendisi filmleri kadar iyi bir eser mi olacak? İlk bölümleri izleyen eleştirmenlerin değerlendirmelerini derledik.

New York Post yazarı Lauren Sarner beklentiyi düşürüp diziyi görünce şaşırdığını belirtiyor:

lauren

"Sosyal medya için uygulanan #LordofTheRings, #TheRingsofPower ve #LOTR ambargosu kalktı. İlk 2 bölümü izledim. Şüpheliydim... Ancak hoş bir şekilde şaşkınlığa uğradım. Kesinlikle iyi! Çok iyi! Görsellik ve ton tam olması gerektiği gibi. Bana göre Tolkien dünyasına güzel bir katkı."

Gizmodo sinema yazarı Germanin Lussier de diziyi sevenlerden:

germain

"Yüzüklerin Efendisi: #TheRingsOfPower hem tanıdık hem de yeni bir Orta Dünya'da, büyüleyici hikayeler ve karakterlerle hayal gücümdeki eser oldu. Hikaye/gidişat çok derinlikli, nitekim bölüm 1 ve 2'deki ilerleme hızı oldukça yavaş, ancak kesinlikle daha fazlasını istemenizi sağlıyor."

Collider TV yazar Carly Lane-Perry özellikle Galadriel'in etkileyici olduğunu belirtiyor:

carly

"#TheRingsofPower ilk bölümlerine göre kesinlikle Orta Dünya'ya gelecek vaat eden bir dönüş olmuş. Çarpıcı görsellik, etkileyici karakterler ve özellikle Morfydd Clark'ın canlandırdığı, Sauron'un yenildiğine dair yaygın inancı reddeden çekici ve güçlü lider Galadriel. Daha fazlası olamazdı."

Diceder'ın yönetici editörü Alex Zalben, film hayranlarının dizide çok fazla şey bulacağını düşünüyor:

alex

"#LordOfTheRings #TheRingsOfPower'ın ilk 2 bölümünü izledim. İzlemek şaşırtıcı derecede muhteşem ve jenerik müziği güzeldi. Ayrıca yola çıkmak biraz zaman alıyor ve bu sırada çok şey oluyor. Ancak filmlerin hayranları için konuşursak, başladığı andan itibaren sizi bazı noktalara geri götürecek."

Yüzüklerin Efendisi hakkındaki diğer içeriklerimize göz atın:

Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri dizisini izlemek için buraya tıklayıp aylık 7,99 TL'ye Amazon Prime abonesi olabilirsiniz. Dizinin yayınlanan tüm fragmanları hemen aşağıda:

24
15
1
1
1
Emoji İle Tepki Ver
24
15
1
1
1