Sahaya Atlayan YouTuber 'Deli mi Ne' ile Birlikte 3 YouTuber Daha Gözaltına Alındı

232
49
37
28
26
Vodafone Park, dün akşam ilginç görüntülere sahne oldu. Maç esnasında sahaya atlayarak maçın oynanışına engel olan Deli Mi Ne? isimli YouTuber, büyük tepki çekti. YouTuber'ın gözaltına alındığı ve savcılığa sevk edileceği öğrenildi.

Dün akşam 22.00'da başlayan ve Vodafone Park'ta Liverpool ile Chelsea arasında oynanan Süper Kupa finali sırasında 'Deli Mi Ne?' isimli YouTube kanalının sahibi, maç esnasında sahaya girerek maçın oynanışını engelledi. Sosyal medya üzerinde ciddi bir tepkiye neden olan YouTuber, YouTube üzerinde hızla takipçi kaybetmeye devam ediyor.

deli mi ne

Dünkü maçın ardından gözaltına alınanları açıklayan Hürriyet, 12'si yabancı olmak üzere 25 taraftarın gözaltına alındığını belirtti. Yabancı uyruklu 12 kişi yasaklı madde, hırsızlık ve kural ihlali gibi suçlarla gözaltına alınırken 13 Türk taraftarın da karaborsada bilet satışı ve dolandırıcılık gibi çeşitli suçlarla içeri alındığı belirtildi.

Birçok kişinin davranışlarını sert bir şekilde eleştirdiği Ali A. Y ve dört arkadaşının da gözaltına alınan kişiler arasında bulunduğu belirtildi. Sahaya giren YouTuber ve onu görüntüleyen dört arkadaşının gözaltına alındığı ve polis merkezindeki işlemlerinin ardından savcılığa sevk edilecekleri öğrenildi.

Kaynak : http://www.hurriyet.com.tr/sporarena/son-dakika-finalde-sahaya-giren-youtuber-ve-4-arkadasi-gozaltina-alindi-41302466
232
49
37
28
26
Emoji İle Tepki Ver
232
49
37
28
26