Terminator: Dark Fate'in Aksiyon Dolu Yeni Fragmanı Yayınlandı

19
7
2
0
0
Arnold Schwarzenegger, Linda Hamilton ve Edward Furlong isimlerin yer aldığı, Terminator serisinin ikinci filminin devamı niteliğinde olan Terminator: Dark Fate için yeni bir fragman yayınlandı. Yayınlanan fragman filmin aksiyon dolu olacağını gösteriyor.

1984 yılında ilk kez yayınlandığından beri fenomen haline gelmiş bir film serisi olan "Terminator"ün yeni filmi için çalışmalar sürüyor. "Terminator: Dark Fate" olarak adlandırılan bu yeni filmin en dikkat çekici yanıysa Terminator serisinin ikinci filmi olan "Judgment Day" (Kıyamet Günü) filminin devamı niteliğinde olması. Yani bu film, Terminator 2'den sonraki tüm filmleri bypass ederek devam niteliği taşıyacak.

Terminator: Dark Fate'la ilgili bugüne kadar yapılan açıklamalar, serinin ikinci filminin kadrosunun korunacağını ortaya koyuyordu. Öyle de olmuş görünüyor çünkü filmde, Arnold Schwarzenegger'e Terminator 2: Judgment Day filminde John Connor karakterine hayat veren Edward Furlong da eşlik ediyor.

terminatör

Şimdiyse filmle ilgili yeni bir fragman yayınlandı. Yayınlanan fragman, Terminator: Dark Fate'in her zamanki Terminator aksiyonunu içereceğini açıkça gözler önüne seriyor. Dilerseniz lafı uzatmadan Terminator: Dark Fate'in fragmanına yakından göz atalım;

Vizyona girdiği dönemde büyük ses getiren bir film olan Deadpool'u da yöneten Tim Miller'ın yöneceteceği Terminator: Dark Fate, 31 Ekim 2019 tarihinde vizyona girecek.

Kaynak : https://deadline.com/video/terminator-dark-fate-new-trailer-judgment-day/
19
7
2
0
0
Emoji İle Tepki Ver
19
7
2
0
0