Tesla Cybertruck, İlk Kez Gündüz Gözüyle Görüntülendi (Video)

101
17
7
7
6
Tesla’nın geçen hafta tanıtılan aracı Cybertruck, gündüz gözüyle hiç görüntülenmemişti. Bugün ortaya çıkan yeni bir videoda Cybertruck, gündüz bir yolda giderken görüntülendi.

Tesla geçen hafta Cybertruck’ı tanıttı. Ancak Tesla’nın yeni aracının çok az sürüş görüntüsü yayınlandı. Ortaya çıkan yeni bir video, gün ışığında Cybertruck’ın nasıl göründüğünü gösteriyor. Instagram’da yayınlanan videoda Cybertruck, Tesla’nın tasarım stüdyosu yakınlarında test ediliyordu.

Tesla, geçtiğimiz hafta yaptığı lansmanda Cybertruck'ı bütün araba üreticileri gibi kontrol edilebilir ışık altında tanıtmıştı. Aracın istenen yönlerinin ışık ile öne çıkarılması için araba tanıtımlarının gece yapılması çok yaygın bir uygulama. Tesla da tasarımı tartışma konusu olan Cybertruck’ı tanıtırken bu geleneği bozmadı. 

()

Tanıtımların ardından bir arabaların tasarımı hakkındaki en düzgün fikirler, arabalar gün ışığına çıktığında edinilebilir. Gündüz gözüyle görünmeyen Cybertruck da bugün, Tesla Tasarım Atölyesi’nin yakınlarında görünerek tasarımını bir kere daha gözler önüne sermiş oldu. Chicago_Roy kullanıcı isimli Instagram hesabından paylaşılan videoda Cybertruck, Hawthorne’da bir yolda ilerliyor. 

Chicago_Roy tarafından paylaşılan video birkaç saniye sürmesine rağmen Cybertruck hakkında bilgiler sunuyor. Instagram’da yayınlanan video sayesinde gün ışığında ve trafikte ilk defa Cybertruck görünmüş oldu. Ortaya çıkan videoda Cybertruck’ı bir Tesla Model X takip ediyor. 

Cybertruck gündüz sürüşü

Tesla Cybertruck, çok konuşulan bir lansman ile geçtiğimiz hafta tanıtıldı. Tesla’nın güçlü elektrikli aracı 2021 sonunda üretilmeye başlanacak. Muhtemelen 2022 yılında da ilk Tesla Cybertruck’ları yollarda göreceğiz. Bir şarjla yaklaşık 800 km menzili olan Cybertruck, 39.900 dolar başlangıç fiyatı ile satışta olacak. Araç şu an 100 dolar depozito ile ön siparişe açılmış durumda.

İşte Cybertruck'ın gündüz sürüşünden fotoğraflar: 

Cybertruck gündüz sürüşü

Cybertruck gündüz sürüşü

Kaynak : https://ww.electrek.co/2019/11/28/tesla-cybertruck-prototype-spotted-broad-daylight/
101
17
7
7
6
Emoji İle Tepki Ver
101
17
7
7
6