Togg, 40 Vatandaşın C-SUV Modeliyle Test Sürüşü Yapabileceğini Açıkladı: Peki Kimler Seçilecek?

22
10
1
1
1
Togg, 40 Vatandaşın C-SUV Modeliyle Test Sürüşü Yapabileceğini Açıkladı: Peki Kimler Seçilecek?
Togg, Trumore uygulamasını indiren her 25 bininci kişinin nisan ayında Gemlik'teki teknoloji kampüsünü ziyaret edeceğini ve C-SUV modeli ile test sürüşü yapabileceğini duyurdu.

Yakın zamanda C-SUV modelini yollarda göreceğimiz Togg, geçtiğimiz günlerde uzun süredir beklenen mobil uygulaması Trumore’u uygulama mağazalarından yayınladı.

Birkaç gün önce ise cumhuriyetimizin 100. yılına özel 2023 adet üretilecek olan özel seri modeli çıkarılacağı duyurulmuştu. Bu modelin ön siparişine katılma hakkının ise açık artırma ile satılacak NFT’ler ile olabileceği ifade edildi. Bugün ise Togg’dan insanları heyecanlandıran bir açıklama daha geldi.

Trumore'u indiren her 25 bininci kişi, C-SUV modeliyle test sürüşü yapma imkanı yakalayacak

Togg, resmi Twitter hesabı üzerinden yaptığı bir paylaşımla insanların Gemlik’teki tesisi ziyaret edip otomobille test sürüşü yapılabileceğini ifade etti. Yapılan açıklamada, Trumore'u indiren her 25 bininci kişinin nisan ayında teknoloji kampüsünü ziyaret edebileceği ve test sürüşü yapabileceği belirtildi. Toplamda 40 kullanıcının seçileceği ve 5 kişinin belli olduğu da aktarıldı:

"Trumore'u indiren her 25 bininci kişiyi, toplamda 40 kullanıcımızı Nisan ayında Teknoloji Kampüsümüzü ziyaret etme ve akıllı cihazımızla test sürüşüne davet ediyoruz.Şimdiden ilk 5 misarifimiz belli oldu." 

“Trumore nedir?” diye soracak olursanız;

Togg’un “100. Yıl Özel Seri” modeli hakkında detaylar için;  

22
10
1
1
1
Emoji İle Tepki Ver
22
10
1
1
1