Twitter, Kısa Süre Önce Başlattığı Yanıt Gizleme Özelliği Testlerini Durdurdu

4
1
1
0
0
Twitter'ın çok konuşulan yanıtları gizleme özelliği Kanada'da kullanıcılar tarafından test edilmeye başlandı. Test sürecinin başlamasının ardından kısa bir süre sonra Twitter, testlerin Android platformunda çökmeye neden olduğunu testlerin geçici bir süreliğine durdurulduğunu duyurdu.

Popüler sosyal medya platformlarından Twitter, son dönemlerde çokça tartışılan bir özelliği duyurdu. Twitter'ın duyurduğu bu özellik kullanıcıların, tweetlerine gelen yorumları gizlemesine olanak tanıyordu. Kimi kullanıcılar bu özelliği yerinde bulurken kimi kullanıcılar ise özgürlüğün kısıtlanacağı nedeniyle Twitter'ı eleştirdiler. Ancak Twitter, bu özelliği deneyimlemekte kararlı ve platform şimdi, bu özelliği kullanıcılarına test ettirmeye başladı.

Sosyal medya platformlarının ortak problemleri bulunuyor. Bu problemler troller, sahte haberlerin kolaylıkla yayılabilmesi ve hakaret içerikli yanıtlar. Şirket, özellikle de hakaret içerikli yanıtları hedefleyerek duyurduğu bu özelliği kısa süre önce Kanada'da test etmeye başladı.

twitter

Ancak bu özelliğin test edilmeye başlanması, beraberinde bazı sorunların yaşanmasına yol açtı. Özelliği deneyimleyen kullanıcılar, uygulamalarında çökmeler yaşadılar. Twitter, Android platformları için test işlemlerinin durdurulduğunu ve sorunların giderildikten sonra özelliğin test işlemlerine yeniden devam edileceğini duyurdu.

Twitter'ın bu sabah 5 sularında yaptığı duyurunun ardındansa yeni bir açıklama gelmedi. Kullanıcılar, yeni özelliği test edebilmek için Twitter'dan gelecek yeni bir duyuruyu bekliyorlar.

Özellik, ilerleyen dönemlerde genişleyecek ve test işlemleri bittikten sonra kullanıcıların hizmetine sunulacak.

Kaynak : https://www.fonearena.com/blog/287135/twitter-announces-hide-replies-feature-to-add-more-control-over-conversations.html
4
1
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
4
1
1
0
0