Twitter'ın Son Android Güncellemesiyle Birlikte Bildirim Sayfası Çökmeye Başladı

20
4
2
0
0
Twitter'ın güncellenen Android sürümü, uygulamada çökmeler oluşmasına neden oldu. Özellikle de Bildirim menüsüne girmeye çalışan bazı kullanıcılar, uygulamanın çöktüğünü bildiriyorlar. Kimi kullanıcılar bildirim alamadıklarını söylerken, bazı kullanıcılara göre bildirim geldiğinde yavaşlamalar oluyor.

Dünyanın en popüler sosyal ağlarından bir tanesi olarak hizmet veren Twitter, Android kullanıcıları için yeni bir sürüm güncellemesi yayınladı. Bu güncelleme ile birlikte Twitter uygulamasının sürümü "8.81.0-release.00"a yükseltildi. Ancak uygulama, bu güncellemeden sonra sağlıklı bir şekilde çalışmaz oldu. Özellikle de etkileşim sayısı yüksek olan kullanıcılar, bu sorunun bir an önce düzeltilmesini istiyorlar.

Twitter, Google Play Store üzerinden sunduğu güncellemenin açıklamalarında, bu sürümün bazı iyileştirmeler getirdiğini ve bilinen hataları da düzelttiğini ifade etmişti. Ancak söz konusu güncelleme ile kullanıcılar, "Bildirim" menüsüne giremez hale geldiler. Kullanıcıların etkileşimlerini ve profiline dair gönderilen menüye girmeye çalışan kullanıcılar, uygulama çökmesi sorunu ile karşı karşıya kalıyorlar.

Hatanın ne zaman düzeltileceği şu an için bilinmiyor

Twitter Android sürümü

Twitter uygulamasının Bildirim sayfasını kullanamayan hesap sahipleri, önce bu durumun kendi cihazlarından kaynaklandığını düşündüler. Ancak yaptığımız kontrollerde, hatanın pek çok cihazda ortak olduğunu görüyoruz. Öte yandan bu sorun, tüm işletim sistemlerini de etkilemiyor gibi görünüyor. Bu arada, bazı kullanıcılarsa bildirimlerin gelmediğini, geldiğinde de kasma ya da hiç açılmama gibi sorunlardan muzdarip olduklarını söylüyorlar.

Şirketin resmi hesabı ile resmi destek hesabına baktığımızda, konuyla ilgili herhangi bir açıklamanın olmadığı dikkatlerden kaçmıyor. Bu da söz konusu hatanın bölgesel olabileceği ya da Twitter'ın bu hatadan haberdar olmadığı anlamına geliyor. Çözümün ne zaman ve nasıl geleceği bilinmezken, kullanıcıların bu süreçte, uygulamayı telefonlarından kaldırıp yeniden yükleme gibi seçenekleri denemeleri gerekiyor.

İşte bazı Twitter kullanıcılarının konuyla ilgili söyledikleri

Twitter bildirim sorunu

Hesabımın bildirim bölümüne giremiyorum :( bastığım anda direkt uygulamadan çıkış yapıyor neden öyle oluyor?

Twitter for Android

Bildirim kısmına girince uygulama atıyor.

Twitter

Ya arkadaşlar bildirim kısmını açınca beni sayfadan atıyor az etkileşim verseniz :(

Twitter Bildirim

Neden bildirim gelmiyor of :I

Twitter

Bildirim butonuna bastığımda telefon Twitter'dan çıkış yapıyor. Nedenini bilen var mı?

20
4
2
0
0
Emoji İle Tepki Ver
20
4
2
0
0