YouTube Müzik Artık Medya Oynatıcı Olarak Kullanılabilecek

23
8
5
4
0
Google Play Music'in yerine YouTube Müzik'i getirmeye çalışan Google, YouTube Müzik'in eksiklerini gidermeye başladı.

YouTube’un geçtiğimiz sene yeniden yapılandırılmasının ardından Google, YouTube Müzik'i Google Play’in yerine getirmeye çalışıyor. Tabii ki bu durum bazı sorunları da beraberinde getiriyor. Kullanıcılar, kendi çalma listelerini senkronize edemedikleri için platformu kullanma konusuna pek sıcak bakmıyordu ancak yeni güncelleme sayesinde kullanıcılar yerel dosyalarını da kullanabilecek.

YouTube Müzik’in bu yeni özelliği v3.07.52 güncellemesinin bir parçası olarak sunuldu. Normal şartlar altında, yani Google’ın kendi tarzında YouTube Müzik güncelleme raporunda bu özelliğin belirtilmediğini söylemekte de fayda var.

Bilindiği üzere daha önce dosyalar Google Play Music’te olduğu gibi direkt olarak uygulamadan açılmıyordu. Yeni güncellemenin ardından bu sorun çözüldü. YouTube Müzik artık varsayılan müzik oynatma uygulaması olarak ayarlanabiliyor.

‘Birlikte aç…' seçeneğini seçen kullanıcılar, akıllı telefonlarındaki mp3, ogg, WAV ve M4A uzantılı dosyaları oynatabilecek. Uygulamanın yakın zamanda farklı uzantıdaki dosyaları da desteklemesi bekleniyor.

Kaynak : https://www.androidpit.com/youtube-music-can-be-used-as-media-player
23
8
5
4
0
Emoji İle Tepki Ver
23
8
5
4
0