Yüzyılın Olayı 51. Bölge Baskınından Paylaşılan İlk Görüntüler

204
99
24
20
10
Birkaç ay önce bir şaka olarak ortaya çıkan ve kısa sürede gerçeğe dönen 51. Bölge baskını etkinliği bugün gerçekleşiyor. Bu haberimizde, toplanan kalabalığın sosyal medyada paylaştığı dikkat çekici görüntüleri sizlerle paylaşıyoruz.

Son dönemin belki de en çılgın hareketlerinden biri, şüphesiz ki 51. Bölge baskını. Birkaç ay önce yalnızca bir şaka olarak Facebook üzerinden oluşturulan etkinlik, kısa sürede milyonlar tarafından duyulmuş ve 2 milyondan fazla insan etkinliğe katılacağını söylemişti. Etkinliğin yapılacağı gün geldi çattı ve ortaya ilginç görüntüler çıktı.

Bir şaka olarak ortaya atılan etkinliği ciddiye alanlar ya da hayatında bir aksiyon yaşamak isteyenler, bugün ABD’nin Nevada eyaletinde bulunan 51. Bölge’nin yakınlarında toplandılar. Hükûmetin bile yaptığı uyarıları ciddiye almaksızın 51. Bölge’deki "deneylere maruz kalan uzaylıları kurtarmak" isteyen onca insan, elinde tabelalarıyla ve özellikle "Naruto koşuşu" yetenekleriyle eylemlerine başladılar.

area 51 baskını

Toplanan insanların gerçekten 51. Bölge’yi basıp basmayacakları ise ayrı bir merak konusu. Alınan onca güvenlik önlemine rağmen insanlar, cidden yasak bölgeye giriş yapacaklar mı ya da yapabilecekler mi? Yoksa toplanan kalabalık, yalnızca gündem oluşturmak ve Instagram sayfalarına renk katmak için mi toplandı göreceğiz. Lafı fazla uzatmadan 51. Bölge baskınından gelen bazı görüntüleri sizlerle paylaşalım.

51. Bölge baskınından gelen ilk görüntüler:

Yazımın ilk bölümünde Naruto koşuşundan bahsetmiştik. İşte burada bir özgürlük savaşçısı, Naruto koşuşu yaparken kameralara yakalanıyor.

Bu videodaki insanlar, biraz daha ciddi duruyorlar gibi. Toplanan insanlar "Bize doğruyu söyleyin" sloganını atıyorlar. Yalnız herkesin aklında ilginç bir soru beliriyor: "Kuzey Kore bayrağının orada ne işi var?"

51. bölge

E.T. filmini mutlaka izlemişsinizdir. Burada toplanan kalabalık, E.T. gibi kardeşlerimizin ABD hükûmeti esaretinden kurtulmalarını istiyor. Bu arada az önceki soru, burada da geçerli.

51. bölge etkinliği

Bu fotoğrafta 51. Bölge’nin girişlerinden birinin önünde bulunan ve vlog çekmek isteyen kişileri görüyoruz. Tabii önyargılı olmamak gerek ancak 51. Bölge’yi bu şekilde basmak... Bilemiyoruz.

51. bölge baskını

Beyninin uzaylılar tarafından ele geçirilmesini önlemek isteyen bir vatandaş, her yerde duyduğumuz çözümü uygulamış.

51. bölge istilası

Girişi koruyan güvenliklerden yalnızca ikisini görebiliyoruz. O köpeğin uzaylı olduğuna eminiz.

Şu ana kadar baskınla alakalı büyük bir gelişme meydana gelmedi. Muhtemelen de gelmeyecek ancak yine de böylesine bir toplanmanın sosyal medyanın gücünü ortaya çıkardığı açık.

Kaynak : https://comicbook.com/irl/2019/09/20/area-51-raid-first-footage-photos/#4
204
99
24
20
10
Emoji İle Tepki Ver
204
99
24
20
10